Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: sinTizators

Ogres BS un basketbols pilsētā!

Nesaprotu kādēļ šajā pilsētā jau sen nav vismaz LBL 2.div. komanda. Ogrē ir lieliska basketbola skola no kurienes nākuši tādi spēlētāji kā A. un K.Bērziņi, S.Silavs, T.Celmiņš, R.Sirsniņš u.c. no vēl senākiem laikiem. Pilsēta ir lielāka nekā Valmiera. Ir fabātiski B-bola skolas treneri bet piramīdas virsotne ir patukša. Nu nav kur tiekties spēlētājiem augstāk izņemot amatieru komandu. LBL ir komandas no Rojas, Līvaniem, Saldus, bet nav no Ogres....:(

...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-22 16:19, pirms 16 gadiem
vnk nau lemts
, 2007-11-22 16:37, pirms 16 gadiem
Nav gan lielāka par Valmieru. Ogrē ir kādi 5 K iedzīvotāju mazāk. Nav tādas halles, kā Valmierā. Nav tādas rūpniecības, kā valmierā, attiecīgi mazākas sponsoru iespējas. Un Rīgas tuvums noslāpē jauna kluba veidošanos. Viss. Punkts.
, 2007-11-22 16:55, pirms 16 gadiem
Man liekas ka nav arii neviena kas kko nopietnu megjinatu darit...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-22 17:06, pirms 16 gadiem
Ogre ir pilsētas guļamrajons ar triķenes demogrāfisko mantojumu
, 2007-11-22 18:01, pirms 16 gadiem
Ogrei ir ABL komanda Sonora vai kaut kaa taa iisti neatceros, kas iet pa pirmo vietu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-22 18:29, pirms 16 gadiem
JĒ! =D
mums viss kas ir!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-22 20:26, pirms 16 gadiem
Nu Andree šoreiz galīgi nepiekrītu, zinu, ka Ogrē ir ļoti laba basketbola skola, zinu daudzus tiešām labus spēlētājus, kas uz turieni ir aizgājuši kaut vai no manas Salaspils! Manuprāt, tiešām vajadzētu šo LBL, kaut vai 2. divīzijas komandu, lai puišiem ir kur tiekties. Šeit arī "jāpaslavē" Ogres basketbola mīļotāji-amatvīri, kas neko laikam necenšas darīt. Ja kāds no Ogres treneriem šo lasa, būtu jauki dzirdēt arī viņu viedokli.

P.S- visiem "ģeogrāfiem", kuri uzskata, ka Ogra ir daudz mazaka par Valmieru- Ogrē ir 26k, Valmierā- 27k, takā 1k par milzīgu atšķirību nenosauktu. Gulbene tiešām sevi lieliski parāda, ir daudz mazāka par Ogri, bet var izveidot LBL komandu. Prieks.
, 2007-11-22 20:57, pirms 16 gadiem
Vispār tiešām, paskatījos jaunāko info par cilv. skaitu, ir Ogrē 26 K.
Bet nu tad vēl viens arguments pret - pilsētas lielākais uzņēmējs ir orientējies uz hokeju - ir halle un laba komanda. Basketbolam tā kā nav vietas un tas mazliet nīkuļo.
, 2007-11-22 21:15, pirms 16 gadiem
Tad ko avr teikt tie kas rēzeknē dzīvo? 5. lielākā pilsēta latvijā, gandrīz 40 tūkstoši iedzīvotāju... jaunieši trenējas ir arī daži tiešām labi piemēram tagad ASK/Juniors kapā Jānis Dilevka tad vēl uz ASK šogad aizgāja Žanis Peiners kurš ir bijis līderis visu vecumu izlasēs un tā varētu saukt vēl un vēl! Bet BK Ezerzeme ABL visiem zaudē!! Tad jau ogrei vēl nav ko kurnēt ir vismaz laba Hokeja komanda... nu ok mums ir Blāzma futbola un florbola čempionātā bt nav nevienas komandas kas nopietni iesaistītos cīņā par medaļām latvijas čempionātos...
, 2007-11-22 21:16, pirms 16 gadiem
vispār var jau pasapņot par to ka katrai daudzmaz lielai latvijas pilsētai būtu savs basketbola klubs, latvijai būtu līga ar 20 komandam un vēl dažas sīvi cinītos par iekļūšana augstākajā sabiedrībā! Bet latvijā mēģina attīstīt visu pa druskai tādēļ nekādu lielo sasniegumu arī nevienā sporta veidā nav!! Tik mazām valstīm vajag koncentrēties uz vienu lietu un tad to ari attīstīt nevis mēģināt visu! Nu un es kā basketbola fans protams gribētu lai attīsta tieši Basi! Tam ari ir vislielākās saknes latvijā tākā tas nekas šausmīgi nereāls nebūtu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-22 21:51, pirms 16 gadiem
Nu jā es jau to arī teicu... vienīgi tas ka mani daudz vairāk interesē basketbols! Protams kad varu apmeklēju ari futbolu un florbolu (lai ari par šo komandu tiktiešām neko labu nevaru pateikt... nejau spēles ziņā, bet attieksmes! nerunājot par to ka spēlētāji savā starpā nepārtraukti lamājas viņi apsaukā arī pretinieku spēlētājus un vienreiz pēc spēles esot piekāvuši tiesnesi (tā man draugs kurš bija spēlē teica)) bet daudz lielāks prieks būtu iet un just līdzi savas pilsētas basketa komandai!
Kristīne Vītola 2023. gada 8. oktobrī. Foto: EuroCup Women

Kristīnei Vītolai 2-2 Grieķijas finālā, Ketijai Vihmanei liela uzvara Berlīnē

Latviešu basketbolistes turpina cīņas Grieķijas un Vācijas finālos. Kristīnes Vītolas pārstāvētā "Olympiacos SFP" sērijā pret "Panathinaikos" svinēja uzvaras mājas spēlēs, taču piedzīvoja divas neveiksmes viesos.
Dešons Frensiss aizsardzībā pret Uģi Pineti. Foto: Dāvis Lejasmeiers
1

Latvijas basketbola pamatvērtība "Ventspils" cīņā par finālu uzņems debitantus zeļļus

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas savstarpējo pusfināla sēriju šovakar pulksten 19:00 sāks desmitkārtējā valsts čempione "Ventspils" un debitantkomanda "Rīgas Zeļļi". Sacīkste par iekļūšanu finālā norisināsies līdz kādas komandas trīs uzvarām.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.