Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

"76ers" vienojas ar Batī, "Thunder" ar Aiviju

"76ers" vienojas ar Batī, "Thunder" ar Aiviju
Tonijs Batī (no kreisās)
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Filadelfijas "76ers" papildinājis sastāvu ar pieredzējušo centru Toniju Batī, bet Oklahomsitijas "Thunder" piesaistījis aizsardzības speciālistu Rojālu Aiviju.

Filadelfijas klubs papildinājis sastāvu, parakstot līgumu uz vienu gadu ar Toniju Batī. 34 gadus vecais basketbolists saņems aptuveni 1,4 miljonus ASV dolāru. 211 cm garais Batī atklājis, ka izvēlējies "76ers", bet vēl par viņa pakalpojumiem interesējies Šarlotes "Bobcats" klubs, kā arī vēl četri klubi. Pagājušajā sezonā Batī piedalījās tikai 15 spēlēs, bet lielākais ieguldījums no Batī sezonā gaidāms jauno spēlētāju pamācīšanā.

1997. gada NBA draftā Batī tika izvēlēts ar 5. numuru (Denveras "Nuggets"), bet viņš spēlējis arī Bostonas "Celtics", Klīvlendas "Cavaliers", Orlando "Magic" un Ņūdžersijas "Nets" sastāvos. Savā karjerā piedalījies 772 regulārās sezonas spēlēs, vidēji gūstot 6,4 punktus un izcīnot 5,3 atlēkušās bumbas. Četrus gadus Batī bijis arī izslēgšanas spēlēs, to skaitā arī 2009. gadā, kad ar "Magic" aizkļuva līdz NBA finālam.

Savukārt Oklahomsitijas "Thunder", lai veicinātu konkurenci ārēja līnijā, parakstījis līgumu ar 193 cm garo Rojālu Aiviju. 28 gadus vecais basketbolists visvairāk pazīstams ar savām spējām aizsardzībā. 2004. gada NBA draftā Aiviju ar 37. numuru izvēlējās Atlantas "Hawks", kur viņš pavadīja pirmos trīs gadus NBA. Pēc tam sekoja viena sezona Milvoki "Bucks", kā arī pusotrs gads Filadelfijas "76ers" klubā. Visbeidzot uz pagājušo sezonu Aivijs atgriezās "Bucks" klubā. Karjeras laikā aizvadījis 378 regulārās sezonas spēles, vidēji gūstot 3,6 punktus. 2009. un 2010. gadā bijis arī izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie resursi:
philly.com: Philadelphia local news, sports,...
Oklahoma's leading source for Breaking News,...


, 2010-07-22 19:23, pirms 14 gadiem
Ja Bati tiks dots pietiekams speles laiks, vins varetu but diezgan noderigs!
, 2010-07-22 19:29, pirms 14 gadiem
quatro rakstīja: Ja Bati tiks dots pietiekams speles laiks, vins varetu but diezgan noderigs!
Bet sakumsastavs vienalga nespid! (S. Dalembert, E. Brand)
, 2010-07-23 09:47, pirms 14 gadiem
KB@Lakers rakstīja: Bet sakumsastavs vienalga nespid! (S. Dalembert, E. Brand)
nesmīdini tautu...S.Dalamber jau sen kā aizmainīts uz Sacramento...Batie nāks 90% uz maiņu.
Dāvids Vīksne. Foto: Andris Grīnbergs
4

Pirmo reizi kopš 2019. gada LBL finālspēle norisināsies "Arēnā Rīga"

Latvijas čempionāta ceturtā finālsērijas cīņā šodien pulksten 15:00 norisināsies "Arēnā Rīga", kur sērijas pirmo uzvaru (1-2) guvušie "Rīgas Zeļļi" uzņems desmitkārtējo čempionvienību "VEF Rīga". Spēli tiešraidē translēs LTV7.
Luka Dončičs pret Lū Dortu. Foto: Reuters/Scanpix
14

Dončičam 29+10+10, Mavs dzēš 17 punktu deficītu un izslēdz ''Thunder''

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) par pirmo Rietumu konferences finālisti kļuvusi Dalasas ''Mavericks'', kas sērijas sestajā mačā ar 117:116 apspēlēja Oklahomsitijas ''Thunder'', sērijā esot pārāka ar 4-2.
Artūrs Žagars spēlē pret Klaipēdas "Neptūnas". Foto: Matas Baranauskas

Kuruciem uzvara Spānijas ceturtdaļfinālā, Zoriks izstājas, Žagars tiek pusfinālā

Spānijas ACB līgas ceturtdaļfinālā pusi no nepieciešamā tikšanai pusfinālā paveikusi brāļu Kurucu pārstāvētā "Mursijas Katoļu universitātes" (UCAM) komanda, izbraukumā ar 96:86 pārspējot Valensijas vienību.