Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

"Žalgiris" meklē pastiprinājumu divās pozīcijās

"Žalgiris" meklē pastiprinājumu divās pozīcijās
Mants Kalnietis
Foto: Digitale

Lietuvas basketbola klubs Kauņas "Žalgiris" pašreiz aktīvāk meklē divus spēlētājus, kas varētu pastiprināt komandu, nevis skatās aizvietotāju galvenajam trenerim Gintaram Krapikam, kurš pagājušo piektdien pameta amatu.

"Žalgira" sporta direktors Aļģirds Brazis šodien atklājis, ka pagaidu galvenais treneris Dariuss Maskoliūns vismaz pagaidām saglabās savu amatu. Netiek izslēgta iespēja, ka Maskoliūns, kurš sezonu sāka kā Gintara Krapika asistents "Žalgirī", paliek galvenā trenera amatā līdz sezonas beigām. Tā vietā, lai intensīvi meklētu jaunu treneri "Žalgiris" pašreiz uzmanību vērsis spēlētāju meklēšanā.

Plānots piesaistīt divus spēlētājus un visticamāk, ka tie būs viesspēlētāji, jo piemērotu kandidātu no Lietuvas basketbolistiem uz doto brīdi neesot daudz. Brazis norādījis, ka klubs grib kādu spēlētāju garajā galā, jo slovēņu centra Mirzas Begiča sniegums neapmierina, bet lietuviešu centrs Povils Čukins guvis savainojumu un šosezon vairs nespēlēs. Otra pozīcija, kurā sagaidāms pastiprinājums, ir saspēles vadītāja pozīcija, jo palīgs un aizvietotājs ir vajadzīgs Mantam Kalnietim.

Izmantotie resursi:
delfi.lt


, 2009-12-21 15:05, pirms 14 gadiem
nu bet nekas daudz jau nav palicis no augstas klases legionariem
, 2009-12-21 15:06, pirms 14 gadiem
Jeromanovs kā reiz atbrīvojies un Cipruss arī gaida piedāvājumu ārzemēs. Iespējams, arī Skirmants vēlas pārmaiņas.
, 2009-12-21 15:45, pirms 14 gadiem
An2 rakstīja: Jeromanovs kā reiz atbrīvojies un Cipruss arī gaida piedāvājumu ārzemēs. Iespējams, arī Skirmants vēlas pārmaiņas.
neoficiāli avoti vēsta, ka Kristaps Purnis domā atgriezties lielajā basketbolā un domājams, ka Žalgiris butu gana laba vieta kur atgūt spēles garšu!
, 2009-12-21 15:55, pirms 14 gadiem
Tā ir laba ziņa. Es reiz uzspēlēju pret Kristapu Reebok streetball turnīrā Majoros. Mēs kārtīgi dabūjām iekšā, jo jāsaka godīgi - uz trīspunktu līnijas viņš nav nosedzams.
, 2009-12-21 16:05, pirms 14 gadiem
Varetu Valterenu un Berjozu nograbt =D
, 2009-12-21 17:20, pirms 14 gadiem
es ar gribu Žalgirī spēlēt!vai vēl var pieteikties?
, 2009-12-21 17:38, pirms 14 gadiem
Kalnietim aizvietotājs varētu būt mazais Vecvagars, kurš pašlaik atrodas pie Žalgiris junioriem...
, 2009-12-21 17:56, pirms 14 gadiem
treneris-Butautas?
, 2009-12-21 18:15, pirms 14 gadiem
mammal rakstīja: treneris-Butautas?
tā jau ar būs
, 2009-12-21 18:21, pirms 14 gadiem
An2 rakstīja: Jeromanovs kā reiz atbrīvojies un Cipruss arī gaida piedāvājumu ārzemēs. Iespējams, arī Skirmants vēlas pārmaiņas.
, 2009-12-21 20:02, pirms 14 gadiem
nu brašuļi - uz priekšu!
, 2009-12-21 20:32, pirms 14 gadiem
Emilio rakstīja: neoficiāli avoti vēsta, ka Kristaps Purnis domā atgriezties lielajā basketbolā un domājams, ka Žalgiris butu gana laba vieta kur atgūt spēles garšu!
kaa saspeeles vadiitaajs buushot vecmaistars - generaalis valdis, kas jau atsaacis basketbola treninjus un njemot vera, ka vinsh speele krietni labaak kaa latvijas izlases speletaajs helmanis, tad domaju, ka zhagirii jau nu noteikti buus izteikts liideris. bet vispaar chalim iesaaku nesaakt ar tik vaajiem klubiem, varbuut uzreiz uz NBA?
Tairons Lū. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

''Clippers'' uz piecām sezonām pagarina līgumu ar galveno stratēģi Lū

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas ''Clippers'' uz vairākām sezonām pagarinājusi līgumu ar galveno treneri Taironu Lū, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kevins Gārnets pēc iekļaušanas starp basketbola Slavas zāles kandidātiem. Foto: EPA/Scanpix

Bijušais ķelts Gārnets: “Bostona nav vainīga, ka pretinieki krīt kā mušas”

Kādreizējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas “Celtics” spēlētājs Kevins Gārnets podkāstā “All The Smoke” aizstāvēja Bostonas “Celtics”, sakot, ka tā nav vainīga, ka citu komandu spēlētāji iedzīvojas savainojumos.
Luka Banki. Foto: Virtus Bologna
8

Medijs: ''Baskonia'' varētu mēģināt piesaistīt Banki vakantajā trenera vietā

Boloņā bāzētais medijs ''Repubblica'' ziņo, ka Spānijas ACB klubs ''Baskonia'' šajā starpsezonā atkārtoti varētu mēģināt piesaistīt Latvijas izlases un ''Virtus'' galveno treneri Luku Banki. Kluba trenera vieta kļuva vakanta pēc tam, kad netika turpināta sadarbība ar Duško Ivanoviču.