Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Video: Bērns ieņem laukumu ACB spēlē

Arī Spānijas basketbola līgā (ACB), kas tiek uzskatīta par spēcīgāko Eiropā, dažreiz apsardze nav atbilstošā līmenī. Tā kādā no spēlēm sestdien laukumā izskrējis mazs bērns un ilgāku laiku skraidījis pa laukumu. Ja augstākā līmeņa futbola mačos, nepiederošas personas uzskriešanas gadījumā televīzijas kameras nerāda laukumā notiekošo, šoreiz visi bērna soļi tika rūpīgi atspoguļoti.

, 2019-04-21 21:26, pirms 5 gadiem
Nākamreiz būs bars ar tādiem, jo pietiek pajolīgu vecāku, kuri grib savu atvasi dabūt tv ekrānā.
, 2019-04-23 09:40, pirms 5 gadiem
īpatnis rakstīja: Nākamreiz būs bars ar tādiem, jo pietiek pajolīgu vecāku, kuri grib savu atvasi dabūt tv ekrānā.
tu no sākuma tiec pie bērna, pajoli!
, 2019-04-24 12:21, pirms 5 gadiem
Forši. Vismaz kāda spēle daudziem paliks atmiņā uz mūžu. Kas ir sū... sports salīdzinājumā ar bērniem! Pa retam šādi triki padara sportu tikai krāšņāku. Amen.
Rolands Šmits. Foto: basketnews.lt
14

Šmits starpsezonā, visticamāk, pārcelsies uz Eirolīgas 1/4 finālisti ''Monaco''

Latvijas basketbola izlases uzbrucējs Rolands Šmits, kurš šobrīd pārstāv Lietuvas grandu Kauņas ''Žalgiris'', starpsezonā, visticamāk, pārcelsies uz Francijas čempionāta vienību ''Monaco'', liecina portāla ''Sportacentrs.com'' rīcībā esošā informācija.
Stambulas "Fenerbahçe" basketbolisti pēc uzvaras izšķirošajā ceturtdaļfināla kaujā Monako. Foto: Fenerbahçe Beko

Dramatiskās kaujās "Fenerbahçe" un "Olympiacos" izcīna dalību finālčetriniekā

ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināla sēriju piektajās kaujās Stambulas "Fenerbahçe" un Pirejas "Olympiacos" izbraukumā pieveica attiecīgi "Monaco" un "Barcelona" vienības.
Šejs Gildžess-Aleksandrs un Kairijs Ērvings. Foto. AFP. Scanpix
40

Gildžesam-Aleksandram 29+9+9, "Thunder" sēriju startē ar uzvaru pār Dončiču un "Mavs"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīts pirmais Rietumu konferences pusfināla mačs starp Oklahomsitijas "Thunder" un Dalasas "Mavericks". Pateicoties Šeja Gildžesa-Aleksandra sniegumam, Rietumu konferences regulārā turnīra čempione sēriju iesāka ar pārliecinošu panākumu.