Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Čabarkapa atgriežas Melnkalnē

Čabarkapa atgriežas Melnkalnē
Žarko Čabarkapa

Melnkalnes basketbola klubs Podgoricas "BC Buducnost" līdz sezonas beigām parakstījis līgumu ar serbu uzbrucēju Žarko Čabarkapu, kurš savulaik bija Andra Biedriņa komandas biedrs Goldensteitas "Warriors" sastāvā.

Pēdējos divarpus gadus Čabarkapa izlaidis, jo bijušas divas muguras operācijas, kas liegušas spēlēt. Tagad 27 gadus vecais serbu uzbrucējs ir atgriezies un parakstījis līgumu ar Podgoricas "BC Buducnost". Pirmo spēli jaunās komandas sastāvā Čabarkapa varētu aizvadīt jau šonedēļ, kad būs Adrijas līgas spēle pret Zagrebas "Cibona", kur, starp citu, tagad spēlē Bruno Šundovs, kurš sezonu sāka Rīgā.

"BC Buducnost" sastāvā Čabarkapa jau spēlēja no 2001. līdz 2003. gadam, bet pēc tam pārcēlās uz NBA. Viņa pirmais klubs NBA bija Fīniksas "Suns", kura sastāvā 2003./2004. gada sezonā Čabarkapa nospēlēja 49 spēlēs, vidēji gūstot 4,1 punktu un izcīnot divas atlēkušās bumbas. Pēc tam viņš tika aizmainīts uz Goldensteitas "Warriors", kur bija līdz pat 2005./2006. gada sezonas beigām. Pēc tam viņš nav spēlējis, jo mocījušas veselības problēmas.

Izmantotie resursi:
eurobasket.com
espn.com


Slēpts komentārs: 2+2=4?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-17 13:44, pirms 15 gadiem
2+2=4? rakstīja: a kape serbu klubs spele adrijas liga?
hmm pirmkart tas nav serbu..
otrkart adrijas liga spele bijusi Dienvidslavija...
Džabari Pārkers uzbrukumā pret Pirejas "Olympiacos". Foto: Barça Basket

Pārkers Barselonai nokārto pirmo uzvaru, "Monaco" spožs spēles sākums un beigu daļa

ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināla sērijās pretiniekus panākušas "Monaco" un "Barcelona" vienības.
Kamaka Hepa cīņā zem groza ar Ronaldu Zaķi. Foto: Dāvis Lejasmeiers
19

"Rīgas Zeļļi" iemet simtu un izvirzās priekšgalā pusfināla sērijā

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas pusfināla sērijas pirmā spēle starp "Ventspils" un "Rīgas Zeļļu" komandām noslēdzās ar rezultātu 97:100, pirmo uzvaru sērijā gūstot galvaspilsētas komandai. Uzvaru rozajiem ar 27 punktiem kala Aizeja Osborns, bet ventspilnieku centrs Ronalds Zaķis spēles gaitā nonāca kurzemnieku lazaretē.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.