Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

"Khimik" atlaiž piecus spēlētājus

"Khimik" atlaiž piecus spēlētājus
Vaikīns Kellijs - viens no retajiem palicējiem Južnijā pagājušās sezonas spēlē Rīgā
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Ukrainas basketbola klubs Južnijas "Khimik" lauzis līgumus ar pieciem spēlētājiem, kuri nav rādījuši cerēto sniegumu un nav sasnieguši gaidītos rezultātus sezonā līdz šim.

"Khimik" mājaslapā kluba prezidents Sergejs Nazarenko lēmumu atlaist piecus spēlētājus skaidrojis ar sliktajiem rezultātiem Ukrainas Superlīgā (ceturtā vieta turnīra tabulā ar septiņām uzvarām un septiņiem zaudējumiem) un FIBA Izaicinājuma kausā (netika ārā no grupas). "Khimik" lauzuši līgumus ar ungāru centru Martonu Baderu, serbu spēka uzbrucēju Goranu Čakiču, serbu uzbrucēju Sašu Bratiču, amerikāņu aizsargu Džeriusu Džeksonu un ukraiņu aizsargu Andreju Koročkinu.

Južnijas klubs plāno piesaistīt vismaz trīs spēlētājus, kuri spēlē atlaisto spēlētāju pozīcijās. Pēc šīm izmaiņām "Khimik" sastāvā palikuši tikai divi viesspēlētāji - Vaikīns Kellijs, kurš jau klubā jau ir trīs sezonas un nigērietis ar Kanādas pasi Olu Famutimi.

Izmantotie resursi:
bc.khimik.com.ua


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
4

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
12

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.
Kostass Slukass. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

Slukass revanšējas un saber 29 punktus, Madrides "Real" jau soli no Final 4

Grieķu basketbolists Kostass Slukass, kurš ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā cīņā pieļāva izšķirošo kļūdu, aizvadīja iespaidīgu 29 punktu spēli Atēnu "Panathinaikos" rindās, kaļot savas komandas panākumu ar 95:79 pār Telavivas "Maccabi". Savukārt vienas uzvaras attālumā no četru fināla nonākusi Madrides "Real".