Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Egīls Balodis

Video: "Jēkabpils" 4. ceturdaļā nodrošina uzvaru Valmierā

"Olybet" Latvijas Basketbola līgas spēlē Valmierā, "Valmiera/Ordo" piekāpās BK "Jēkabpils" komandai ar 67:81 (17:20, 18:18, 20:17, 12:26). Jēkabpilieši iepriekšējā savstarpējā spēlē savā laukumā bija izcīnījuši uzvaru ar 86:72 un arī šodien uzvara dotu labas izredzes uz 4. vietu regulārās sezonas kopvērtējumā. Trīs ceturdaļas aizritēja līdzīgā cīņā, izšķirošo spēles daļu komandas sāka pie rezultāta 55:55. Līdz ceturtajai ceturdaļai, spēles rezultatīvākā spēlētāja, valmierieša Ervīna Jonāta 25 (3pts 6/8, 7 ab) punktu pienesums, ļāva mājiniekiem līdzvērtīgi turēties rezultātā līdzi. Spēles beigās Jonātam ar punktu gūšanas vairs tā nevedās un arī pārējā komandu pēdējo spēles nogriezni zaudēja ar 12:26. Neskatoties uz uzvaru, BK "Jēkabpils" joprojām nav nodrošinājusi 4. vietu, jo galvenie konkurenti, "Barons kvartāls" basketbolisti pieveica BK "Ventspils" 94:89 un cīņa par kāroto četrinieku beigsies tikai sezonas noslēdzošajaās spēlēs 15. aprīlī Jēkabpilī un 16. aprīlī Rīgā.

Skaties Olybet LBL spēļu tiešraides Best4Sport TV vai Shortcut.lv

Šakils Makkisiks ar bumbu pret Aleksu Abrinesu. Foto: EPA/Scanpix
2

Oly grauj, Pao izglābjas: grieķi panāk izšķirošās spēles EL 1/4 finālā

ULEB Eirolīgā vismaz vienā ceturtdaļfinālā būs izšķirošā piektā cīņa. ''Barcelona'' izbraukumā Grieķijā pēc labas pirmās ceturtdaļas sabruka, Pirejas ''Olympiacos'' svinot graujošu uzvaru ar 92:58. Otrā šā vakara cīņā Atēnu ''Panathinaikos'' izbraukumā Serbijā galotnē izglābās un ar 95:88 apspēlēja Telavivas ''Maccabi''.
Kārlis Žunda "Pērnavas Ostas" basketbolistu ielenkumā. Foto: Pärnu Sadam

Jonāta "Pērnavas Osta" ceturtdaļfināla izšķirošajā kaujā apspēlē Žundas "Keilu"

Igaunijas basketbola Meistarlīgas pusfinālu sasniedza Ervīna Jonāta pārstāvētā "Pērnavas Osta", ceturtdaļfināla sērijas piektajā kaujā ar 87:67 sakaujot Kārļa Žundas "Keilu".
Linards Jaunzems. Foto: Dāvis Lejasmeiers
22

"Ventspils" izgāž spēles sākumu un ļauj zeļļiem klauvēt pie fināla durvīm

Tikai viena panākuma attālumā no Latvijas čempionāta finālsērijas sasniegšanas nonākusi debitantkomanda "Rīgas Zeļļi", kas pusfināla sērijas trešajā spēlē ar 111:81 nogremdēja "Ventspils" cerību zvejas kuģi, tādējādi sērijā līdz trīs uzvarām atgūstot vadību ar 2-1.