Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Kate Glika

Foto: “BK Valmiera” izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas LBL

Šovakar Vidzemes Olimpiskajā centrā “BK Valmiera” Latvijas Basketbola līgas ietvaros tikās ar “Turības” vienību. Spēlē ar rezultātu 74:65 uzvaru izcīnīja “BK Valmiera”, kas bija ceturtais panākums pēc kārtas LBL turnīrā. Rezultatīvākie “BK Valmiera” rindās bija Raimonds Gabrāns ar 19 punktiem, kā arī 11 punkti Oskaram Virssim, bet 10 Pāvelam Veselovam.
Foto autors: Jānis Priedītis, Jānis Priedītis


, 2011-02-11 22:41, pirms 13 gadiem
uu..sveikiņa
, 2011-02-12 00:03, pirms 13 gadiem
buuučiņuuuuu :* mca
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-02-12 13:44, pirms 13 gadiem
Tā bij zīmēts! Tā bij zīmēts!
Andrejs Gražulis 2023. gada 7. septembrī. Foto: FIBA
50

Porziņģis un 12 vīri no Pasaules kausa: nosaukti vīriešu valstsvienības kandidāti

Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības galvenais treneris Luka Banki pirmdien, 3. jūnijā, nosauca 24 kandidātus Parīzes spēļu kvalifikācijas turnīram, kas 2.-7. jūlijā notiks Rīgā. Latvieši apakšgrupā spēlēs pret Filipīnām un Gruziju.
Rodrigo Būmeisters. Foto: basket.lv
7

''Nākamās paaudzes'' izlase aizvadīs treniņus un pārbaudes mačus Štelmahera vadībā

Jau otro gadu līdztekus Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības sagatavošanās procesam tiek organizēts darbs ar basketbolistiem, kuri pārauguši jaunatnes izlašu vecumu, bet vēl nav iesaistīti regulārā galvenās komandas darbā.
Mārtiņš Gulbis un Gatis Jahovičs. Foto: VEF Rīga
42

Oficiāli: par VEF galveno treneri kļūst Mārtiņš Gulbis

Šodien Latvijas spēcīgākais basketbola klubs "VEF Rīga" galvenā trenera amatā apstiprinājis Mārtiņu Gulbi. Līgums noslēgts uz vienu sezonu ar iespēju sadarbību pagarināt uz vēl diviem gadiem.