Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: dziveirdzive

NBA soda Noā un Bārnsu par konfliktiem ar faniem

NBA soda Noā un Bārnsu par konfliktiem ar faniem
Žoakims Noā
Foto: AP/Scanpix

NBA vadība piespriedusi 25 tūkstošu dolāru lielu naudas sodu Čikāgas „Bulls” centram Žoakimam Noā un 50 tūkstošu dolāru Losandželosas „Clippers” uzbrucējam Metam Bārnsam. Abi spēlētāji sodīti par konfliktiem ar faniem.

„Bulls” centra spēlētājs austrumu konferences pusfināla sērijas otrajā spēlē, dodoties uz ģērbtuvēm, pagrūda kādu Klīvlendas „Cavaliers” fanu. Noā par nelielo grūdienu piespriests 25 tūkstošu dolāru liels naudas sods.

Mets Bārnss sodīts par nepiemērotu valodu, kas tika vērsta Hjūstonas „Rockets” fana virzienā, vēlāk tika noskaidrots, ka fans ar kuru Bārnss iesaistījies asā vārdu pārmaiņā, bija "Rockets" līdera Džeimsa Hārdena māte. ”Clippers” uzbrucējs vēlāk atvainojies par saviem vārdiem, taču NBA sodīja spēlētāju ar 50 tūkstošu dolāru lielu naudas sodu.

Abu spēlētāju pārstāvētās komandas konferenču pusfinālos izvirzījušās vadībā ar 2-1, nākamās sērijas spēles „Bulls” un „Clippers” aizvadīs savā laukumā jau rītvakar.

Izmantotie resursi:
NBA fines Barnes $50k for inappropriate...
Joakim Noah of Chicago Bulls fined $25,000 for...


, 2015-05-09 14:12, pirms 9 gadiem
Nav šie abi nekādi paipuisīši,bet manuprāt būtu rūpīgāk jāizvērtē šādas situācijas. Skatītāji var būt tādi cūkas, ka nervi var arī neizturēt.
, 2015-05-09 15:59, pirms 9 gadiem
Trakais kāmis rakstīja: Nav šie abi nekādi paipuisīši,bet manuprāt būtu rūpīgāk jāizvērtē šādas situācijas. Skatītāji var būt tādi cūkas, ka nervi var arī neizturēt.
Skatītāju uzdevībai nevajadzētu dot iemeslu nesavaldīties; un nesavaldīšanās jau ir spēlētāja problēma. Galu galā, viņiem par spēlēšanu tiek maksātas labas algas, bet skatītāji ir tie, kas maksā par šo šovu.
, 2015-05-10 14:45, pirms 9 gadiem
Bārns nekad nav bijis labos draugos ar galvu
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
2

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
11

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.
Kostass Slukass. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

Slukass revanšējas un saber 29 punktus, Madrides "Real" jau soli no Final 4

Grieķu basketbolists Kostass Slukass, kurš ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā cīņā pieļāva izšķirošo kļūdu, aizvadīja iespaidīgu 29 punktu spēli Atēnu "Panathinaikos" rindās, kaļot savas komandas panākumu ar 95:79 pār Telavivas "Maccabi". Savukārt vienas uzvaras attālumā no četru fināla nonākusi Madrides "Real".