Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Real Rebel

Gromovam divas vietas VTB 5.nedēļas top 10 topā

Gromovam divas vietas VTB 5.nedēļas top 10 topā


Aizeja Osborns. Foto: Andris Grīnbergs/Rīgas Zeļļi
3

TV4 tiešraidē ''Zeļļi'' cīnīsies par pirmo LBL finālu, ''Ventspils'' - sērijas turpināšanu

Šodien plkst. 20:00 Daugavas Sporta namā gaidāma Latvijas Basketbola līgas pusfināla sērijas ceturtā spēle starp Rīgas ''Zeļļiem'' un ''Ventspili''. Pagaidām sērijā ar 2-1 vadībā ir ''Zeļļi'', kuri šodien jau savā debijas sezonā var iekļūt finālā. Tiešraide kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Kairijs Ērvings (no kreisās). Foto: AP/Scanpix
17

Ērvingam 30, Dončičam 28, Dalasa uzvar un sasniedz ''play-off'' otro kārtu

Naktī uz sestdienu Nacionālās basketbola asociācijas izslēgšanas spēlēs otro kārtu Rietumu konferencē sasniedza Dalasas ''Mavericks'', kas savā laukumā ar 114:101 pārspēja Losandželosas ''Clippers''. Sērijā klubs uzvarēja ar 4-2.
Donovans Mičels un Francs Vāgners. Foto: USA Sports Today/Scanpix
4

Ar Mičela 50 punktiem nepietiek: "Magic" un "Cavaliers" sērijā būs septītā spēle

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā uzvaru izcīnījusi Orlando "Magic", kas savā laukumā ar 103:96 pārspēja Klīvlendas "Cavaliers", panākot izlīdzinājumu sērijā līdz četrām uzvarām (3-3). "Cavaliers" rindās 50 punktus guva Donovans Mičels, bet ar to nebija gana, lai pieliktu punktu sērijai.