Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Pēdējās 3 dienas, lai pieteiktos "3 punktu" nometnei

Pēdējās 3 dienas, lai pieteiktos "3 punktu" nometnei
Viens no "3 punktu" nometnes treneriem Artjoms Butjankovs
Foto: Jānis Priedītis

Jau pirmdien, 10. jūnijā, Olimpiskajā Sporta centrā Rīgā sāksies ilgi gaidītā "3 punktu" basketbola nometne, bet tai vēl ir iespēja pieteikties trīs dienas par līdzšinējām cenām.

""3 punktu" basketbola nometne ir mans sapnis par to, kādam ir jābūt sportam, kādam ir jāizskatās basketbolam. "3 punktu" nometne ir vieta, kur parādās sporta loma bērna un jaunieša izaugsmē. Šeit rezultātam nav nozīmes, šeit visu nosaka tava attieksme, tavs prieks un tavs entuziasms, kas izpaužas smagā darbā un atdevē laukumā. Te tu centies būt tik labs, cik tajā brīdī vari būt – un tā ir uzvara," saka "3 punktu" nometnes izveidotājs un "Latvijas Universitātes" vīriešu komandas galvenais treneris Artūrs Visockis-Rubenis.

"3 punktu" nometne ir lielākā baskebola nometne Latvijā, kur vienlaicīgi strādā 18 treneri. Katru dienu notiks divi treniņi, kur tiks strādāts pie individuālās meistarības uzlabošanas un specifiskās fiziskās sagatavotības, tāpat norisināsies konkursi, vasaras līgas spēles, bet nometnes izskaņā karā vecuma grupā - zvaigžņu spēle.

"Pagājušajā gadā man bija iespēja apmeklēt "3 punktu" nometni kā viesim. Mani iespaidi par nometni ir vislabākie: atsaucīgi, zinoši un galvenais strādāt griboši treneri, sevi pieradījuši sportisti un milzīga enerģija no nometnes dalībniekiem. Arī nometnes gaisotne bija izcili pozitīva! Šī nometne vieno jaunos sportistus un palīdz iepazīt basketbolu. Nav visiem obligāti jākļūst par profesionāliem sportistiem, taču sports mūsdienās ir viens no jauniešu pilnveidošanās pamatiem. Un basketbols ir lielisks sports," iespaidos dalās Rīgas VEF kapteinis Kristaps Janičenoks.

Šogad nometnē viesosies Elīna Babkina, Dāvis un Dairis Bertāni, Jānis Timma, Jānis Blūms un citi.

Tiks noteikti uzvarētāji dažādās nominācijās (MVP, Mr. Fundamental, Labākā attieksme, Labākais aizsargs), dienas zvaigznes. Katrs nometnes dalībnieks saēms ne tikai kreklu, bet arī personīgus trenera vērtējumu un ieteikumus.

Ir zināmi arī galvenie treneri katrā vecuma grupā:

Grupā no 15 uz augšu: Artjoms Butjankovs un Krists Pīternieks

Grupā no 13-14 gadi: Kristaps Dārgais un Ieva Veinberga

Abās jaunākajās grupās: Mārcis Vītols un Ingars Aizpurs

Nometnes cenas paliek nemainīgas:
- jaunajiem dalībniekiem: 75 LVL
- iepriekšējo "3 punkti" nometņu dalībniekiem: 65 LVL

Nometne Rīgas Olimpiskajā Sporta centrā norisināsies no 10. līdz 14. jūnijam. Pieteikšanās līdz 8. jūnijam (vēlāk pieteikšanās par paaugstinātu maksu). Pieteikšanās, arkstot e-pastu uz info@sa-3punkti.lv. Tālrunis informācijai 28379557 (Artūrs).

Plašāka informācija un atsauksmes par "3 punktu" nometni tās mājaslapā: 3punkti | Basketbola nometne


Atēnu "Panathinaikos" basketbolistsi Kendriks Nans (Nr. 25) un Matiass Lesors (Nr. 26). Foto: Panathinaikos BC

"Panathinaikos" vareni cīnās grozu tuvumā un atgriežas Eirolīgas finālčetriniekā

ULEB Eirolīgas finālčetriniekā pirmoreiz kopš 2012. gada spēlēs Atēnu "Panathinaikos", kura ceturtdaļfināla sērijas piektajā kaujā ar 81:72 pārspēja Telavivas "Maccabi".
Dāvis Rozītis. Foto: Diana Jesin/Tartu Ülikool

Rozītim 16+14 pusfināla ievadā Igaunijā, Bagatskim smaga sakāve izšķirošā kaujā

Igaunijas Meistarlīgas pusfināla pirmajā spēlē latviešu basketbolistu Dāvja Rozīša un Rinalda Mālmaņa pārstāvētā "Tartu Universitāte" ar 80:77 pieveica Ervīna Jonāta "Pērnavas Ostu".
Džeilens Brauns un Džeisons Teitums. USA Sports Today. Scanpix
2

Bostona bez traumētā Porziņģa sāks izslēgšanas spēļu otro kārtu pret ''Cavaliers''

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz trešdienu otro izslēgšanas spēļu kārtu sāks Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas ''Celtics'', kurai pretī stāsies Klīvlendas ''Cavaliers''. Liepājnieks ikra muskuļa savainojuma dēļ mājiniekiem nepalīdzēs. Cīņas sākums pulksten 2.00 pēc Latvijas laika.