Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Parahovskis: "Spēle pret “Lietuvos Rytas” būs svarīgākā no visām"

Parahovskis: "Spēle pret “Lietuvos Rytas” būs svarīgākā no visām"
Artjoms Parahovskis triec bumbu grozā no augšas
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Basketbola kluba "VEF Rīga" spēlētājs Artjoms Parahovskis nesen kā atzīts par Baltijas Basketbola līgas šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju. Pats basketbolists atzinis, ka ir priecīgs par apbalvojumu, bet šajā līgā svarīgākā spēle vēl priekšā - sestdien pusfinālā pret Viļnas "Lietuvos Rytas".

"Esmu priecīgs par to, kā man ritējusi šī sezona. Augu kā spēlētāju un turpinu to darīt. Izbaudu savu laiku Rīgā un šeit jūtos lieliski," par šo sezonu izsakās "VEF Rīga" centrs Artjoms Parahovskis, kurš tika atzīts par BBL vērtīgāko spēlētāju. Tomēr šāds apbalvojums Parahovskim pienācās par sniegumu regulārajā sezonā, bet svarīgākā spēlē vēl tikai priekšā. Sestdien Lietuvā sāksies BBL "Final Four", kur pusfinālā VEF tiksies ar Viļņas "Lietuvos Rytas".

"Skaidrs, ka tā būs svarīgākā spēle no visām. Mūsu pretinieki ('Lietuvos Rytas'') ir ļoti laba komanda. Viņi spēlēja Eirolīgā, kur iekļuva labāko 16 skaitā, arī Lietuvas līgā viņi spēlējuši labi. Tai jābūt labai spēlei, kurai mēs ļoti intensīvi gatavojamies," gaidāmajā spēlē ieskatās Parahovskis.

Nesen VEF piedzīvoja treneru maiņu, kad Krievijas piedāvājumam atteikt nespēja Rims Kurtinaitis, kuru nomainīja Ramūns Butauts. Parahovskis uzskata, ka liela izmaiņas Butauts nav veicis, izvēloties turpināt iesākto. "Varbūt viena lieta mainījusies - jaunais treneris nekliedz tik daudz kā iepriekšējais," smaidot atzinis Parahovskis. Savukārt par plāniem pēc sezonas baltkrievu centram pagaidām nav jausmas. Pagājušajā vasarā 23 gadus vecais Parahovskis piedalījās NBA Vasaras līgā, bet šovasar tāda doma neesot. Kaut gan par to visu Parahovskis sola domāt pēc šīs sezonas, kurā vispirms jāsasniedz cerētais.

Izmantotie resursi:
BASKETBOLA KLUBS | 
VEF RĪGA


, 2011-04-06 12:07, pirms 13 gadiem
Autors izmantojis google translate?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-04-06 12:49, pirms 13 gadiem
zhhigolo rakstīja: atnāks melnās nāves un .............. pakāsīs ar -30
Jāatbalsta LV klubs, nevis jānod.irš!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-04-06 14:48, pirms 13 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: OK, bet ja nepakāsīs ar vismaz -20, tad tu būsi otrs lielākais SC.com LOHS!!
kurš izpelnījies nr.1 titulu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-04-06 16:38, pirms 13 gadiem
Tev būs ļoti jācenšas, par = 200%, jo uz spēli būs - daudz NBA skautu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kamaka Hepa cīņā zem groza ar Ronaldu Zaķi. Foto: Dāvis Lejasmeiers
19

"Rīgas Zeļļi" iemet simtu un izvirzās priekšgalā pusfināla sērijā

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas pusfināla sērijas pirmā spēle starp "Ventspils" un "Rīgas Zeļļu" komandām noslēdzās ar rezultātu 97:100, pirmo uzvaru sērijā gūstot galvaspilsētas komandai. Uzvaru rozajiem ar 27 punktiem kala Aizeja Osborns, bet ventspilnieku centrs Ronalds Zaķis spēles gaitā nonāca kurzemnieku lazaretē.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Kristīne Vītola 2023. gada 8. oktobrī. Foto: EuroCup Women

Kristīnei Vītolai 2-2 Grieķijas finālā, Ketijai Vihmanei liela uzvara Berlīnē

Latviešu basketbolistes turpina cīņas Grieķijas un Vācijas finālos. Kristīnes Vītolas pārstāvētā "Olympiacos SFP" sērijā pret "Panathinaikos" svinēja uzvaras mājas spēlēs, taču piedzīvoja divas neveiksmes viesos.