Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

"Caja Laboral" pārpērk "Fuenlabrada" līderi Batistu

"Caja Laboral" pārpērk "Fuenlabrada" līderi Batistu
Estebans Batista
Foto: acb.com

Spānijas basketbola klubs Vitorijas "Caja Laboral" savam sastāvam pievienojis urugvajiešu spēlētāju Estebanu Batistu, kurš līdz šim spēlēja Latvijas basketbolista Kristapa Valtera pārstāvētajā Madrides "Fuenlabrada".

Vitorijas "Caja Laboral" otrdien noslēdzis darījumu, kura rezultātā komandas sastāvam pievienosies centrs Estebans Batista. Līgums ar urugvajiešu centru noslēgts uz trīs ar pusi gadiem. Līdz šim Batista spēlēja kopā ar Latvijas basketbolistu Kristapu Valteru Madrides "Fuenlabrada" komandā. Pēc Spānijas mediju informācijas par Batistas pārdošanu "Fuenlabrada" kasē ieripos ap 850 000 eiro.

Batista pašreiz ir viens no labākajiem spēlētājiem ACB līgā - otrais pēc efektivitātes (+18,9). Šīs sezonas 14 spēlēs "Fuenlabrada" sastāvā Batista vidēji spēlē bija atzīmējies ar 12,7 punktiem, 8,4 atlēkušajām bumbām un 1,7 rezultatīvām piespēlēm. 27 gadus vecais basketbolists pēc "Fuenlabrada" pamešanas Batista izteicis atzinīgus vārdus par pavadīto laiku šajā klubā un pateicās tā faniem par atbalstu. Tikmēr Madrides komanda jau paziņojusi, ka pašreiz meklē aizvietotāju savam līdzšinējam rezultatīvākajam spēlētājam.

Interesanti, ka "Caja Laboral" un "Fuenlabrada" klubi ar deviņām uzvarām 14 spēlēs atrodas līdzās Spānijas ACB līgas turnīra tabulā - attiecīgi trešajā un ceturtajā vietā. "Caja Laboral" bija vajadzīgs pastiprinājums garajā galā, it īpaši ņemot vērā Eirolīgas "Top16" spēļu sākšanos, kur spāņi ir vienā grupā ar Viļņas "Lietuvos Rytas".

Izmantotie resursi:
ACB


, 2011-01-05 00:20, pirms 13 gadiem
Nauda ta laba, bet tomēr konkurentiem savu līderi atdot nav tas labākais.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-01-05 00:26, pirms 13 gadiem
Kristap, tev lielā iespēja!!!
, 2011-01-05 00:28, pirms 13 gadiem
nu man jau liekas , ka to vareeja darīt arī peec sezonas
, 2011-01-05 00:33, pirms 13 gadiem
Ar 12,7 rezultaiivaakais,njaa un naudu arii labu madridieshi dabuuja par vinju
, 2011-01-05 00:34, pirms 13 gadiem
lēnām gan.. Ģenerālis jau pirms 2 dienām to teica

"Žēl Fuenlabradas komanda,kuru pametīs viņu līderis Batista.Vot ko nozīmē laba spēle un ielūgums uz Caja Laboral un vēl 900 štukas!!
11:30 AM Jan 2nd via web "
, 2011-01-05 00:47, pirms 13 gadiem
fastumgel rakstīja: Kristap, tev lielā iespēja!!!
Tu saproti ko raksti? Kāda vēl iespēja Kristapam? vai tiešām Valters ir centra spēlētājs? arī ar visu Batistu komandā Vaters varēja būt rezultatīvākais, bet nav. pilnīgs bezsakars no tevis.
, 2011-01-05 08:54, pirms 13 gadiem
kungs rakstīja: lēnām gan.. Ģenerālis jau pirms 2 dienām to teica

"Žēl Fuenlabradas komanda,kuru pametīs viņu līderis Batista.Vot ko nozīmē laba spēle un ielūgums uz Caja Laboral un vēl 900 štukas!!
11:30 AM Jan 2nd via web "
Kādēļ lēnām? Ļoti normāls ātrums, ka nākošajā dienā pēc tam, kad parādijusies oficiāla info ACB mājaslapā, arī SC to nopublicē. Tas, ka Tu divas dienas ātrāk tviterī izlasi kaut kādu info, kas ir ticama, nenozīmē, ka SC tas būtu uzreiz jāpārbublicē.
, 2011-01-05 10:08, pirms 13 gadiem
Futbolā pie šāda darījuma cipara galā būtu vismaz par vienu nulli vairāk. Basketā tomēr tā īstā nauda negrozās.
, 2011-01-05 11:25, pirms 13 gadiem
db rakstīja: Futbolā pie šāda darījuma cipara galā būtu vismaz par vienu nulli vairāk. Basketā tomēr tā īstā nauda negrozās.
Nav jau Batista nekāds superzvaigzne, lai būtu nereāli liels transfērs.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Kristīne Vītola 2023. gada 8. oktobrī. Foto: EuroCup Women

Kristīnei Vītolai 2-2 Grieķijas finālā, Ketijai Vihmanei liela uzvara Berlīnē

Latviešu basketbolistes turpina cīņas Grieķijas un Vācijas finālos. Kristīnes Vītolas pārstāvētā "Olympiacos SFP" sērijā pret "Panathinaikos" svinēja uzvaras mājas spēlēs, taču piedzīvoja divas neveiksmes viesos.
Dešons Frensiss aizsardzībā pret Uģi Pineti. Foto: Dāvis Lejasmeiers
2

Latvijas basketbola pamatvērtība "Ventspils" cīņā par finālu uzņems debitantus zeļļus

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas savstarpējo pusfināla sēriju šovakar pulksten 19:00 sāks desmitkārtējā valsts čempione "Ventspils" un debitantkomanda "Rīgas Zeļļi". Sacīkste par iekļūšanu finālā norisināsies līdz kādas komandas trīs uzvarām.