Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

Stojakovičs neplāno pamest NBA

Stojakovičs neplāno pamest NBA
Predrags Stojakovičs
Foto: AP/Scanpix

Ziemeļamerikas mediji noraidījuši baumas par NBA kluba Ņūorleānas ''Hornets'' uzbrucēja Predraga Stojakoviča iespējamo pārcelšanos uz Grieķijas A sērijas klubu Atēnu ''Panathinaikos''.

Ziņa, ka pieredzējušais Serbijas basketbolists Predrags Stojakovičs (32) plāno pārcelties uz Grieķiju, pa Eiropu ceļo jau labu laiciņu, taču ESPN basketbola apskatnieks Marks Stains noraidījis šīs baumas. ''Trešdien aprunājos ar Stojakovičam tuvu stāvošu informācijas avotu, kas mani informēja par to, ka no spēlētāja puses netiek izrādīta interese par spēlēšanu Grieķijā.''

Kā raksta Stains, Stojakovičs negrasās atteikties no garantētiem 14,3 miljoniem ASV dolāru. ''Neskatoties uz to, ka muguras problēmu dēļ viņš pērn aizlaida 20 spēles, Peja joprojām ir gatavs spēlēt NBA līmenī un darīs to arī nākamsezon,'' tā NBA eksperts.

Aizvadītajā sezonā 208 centimetrus garais uzbrucējs ''Hornets'' sastāvā izgāja laukumā 62 regulārā čempionāta spēlēs, vidēji katrā palīdzot savai komandai ar 12,6 punktiem, 3,7 atlēkušajām bumbām un 1,5 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
espn.go.com


, 2010-06-04 14:09, pirms 14 gadiem
Šis spēlētājs nav takā lielākā daļa viendimensionālie šūteri - Kapono, Korvers, iespējams Redicks. Viņam varbūt aizsardzība nav stiprā puse, taču uzbrukumā viņš ir ļoti pieklājīgs. Ir pāris GW un spēj iemest pāri rokām, ne tikai brīvus metienus. Iespējams, ka tā alga ir pa lielu, bet Hornetiem vēl kādu gadu varbūt divus noderētu viņa spēle uzbrukumā.
, 2010-06-04 14:24, pirms 14 gadiem
Vienmēr ir fascinējusi šī spēlētāja vārda atvasinājums un uzvārds, krievu skolā viņam klātos smagi
, 2010-06-04 14:48, pirms 14 gadiem
Nav nekāds superstārs, bet vienmēr esmu pasekojis līdzi šim spēlētājam, patīk viņa spēle, veiksmi traumas dziedēšanā un nākamajā sezonā!
, 2010-06-04 14:55, pirms 14 gadiem
Piķis dara savu !
, 2010-06-04 15:36, pirms 14 gadiem
Diez vai kāds ar galvu domājošs cilvēks atteiktos no 14 miljoniem karjeras izskaņā!
, 2010-06-04 17:14, pirms 14 gadiem
pistol rakstīja: Šis spēlētājs nav takā lielākā daļa viendimensionālie šūteri - Kapono, Korvers, iespējams Redicks. Viņam varbūt aizsardzība nav stiprā puse, taču uzbrukumā viņš ir ļoti pieklājīgs. Ir pāris GW un spēj iemest pāri rokām, ne tikai brīvus metienus. Iespējams, ka tā alga ir pa lielu, bet Hornetiem vēl kādu gadu varbūt divus noderētu viņa spēle uzbrukumā.
Tik stulbs komentaars
, 2010-06-04 17:23, pirms 14 gadiem
Uz Žalgiri
, 2010-06-04 17:27, pirms 14 gadiem
pistol rakstīja: Šis spēlētājs nav takā lielākā daļa viendimensionālie šūteri - Kapono, Korvers, iespējams Redicks. Viņam varbūt aizsardzība nav stiprā puse, taču uzbrukumā viņš ir ļoti pieklājīgs. Ir pāris GW un spēj iemest pāri rokām, ne tikai brīvus metienus. Iespējams, ka tā alga ir pa lielu, bet Hornetiem vēl kādu gadu varbūt divus noderētu viņa spēle uzbrukumā.
Vina spele ir lidziga Turkoglu,salidzinosi stabils piecinieka speletajs.Tie kurus nosauci visi ir mainas speletaji un nav vispusigi,tadel vienmer ari bus otra planas lomas. Ja,alga ir nedaudz parverteta,tacu loti iespejams,ka nakamaja sezona ta attaisnosies.32 gadi gluzi vel nav karjeras izskana.
, 2010-06-04 19:22, pirms 14 gadiem
tattaglia rakstīja: Tik stulbs komentaars
nedragā manu ego veci...
, 2010-06-05 21:10, pirms 14 gadiem
samoseckis rakstīja: Vina spele ir lidziga Turkoglu,salidzinosi stabils piecinieka speletajs.Tie kurus nosauci visi ir mainas speletaji un nav vispusigi,tadel vienmer ari bus otra planas lomas. Ja,alga ir nedaudz parverteta,tacu loti iespejams,ka nakamaja sezona ta attaisnosies.32 gadi gluzi vel nav karjeras izskana.
Nu līdzība ar Tukru tiešām domāju viņam maza! Turks ir kā saspēles veidotājs vairāk, a Peja tikai stāv uz trojkas vienmēr var teikt! Vienīgais, aks viņiem kaut cik ir līdzīgs ir clutch faktors!
Luka Dončičs un Minesotas līderis Entonijs Edvardss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
7

Dončičam triple-double, Edvardss ar 29+10+9 pagarina Minesotas sezonu

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) turpinās Rietumu konferences finālsērija. Dalasas "Mavericks", kas uzvarēja pirmās trīs sērijas spēles, ceturtajā mačā piedzīvoja zaudējumu pret Minesotas "Timberwolves" (100:105). Nākamā sērijas spēle norisināsies Minesotā.
Rodions Kurucs. Foto: UCAM Murcia CB
2

Kurucam nozīmīga loma panākumā pusfinālā pār pamatturnīra uzvarētāju

Spānijas ACB līgas pusfināla ievadā brāļu Kurucu pārstāvētais Mursijas Katoļu universitātes (UCAM) klubs izbraukumā ar 88:79 pārspēja pamatturnīrā pirmo vietu ieguvušo Malagas "Unicaja".
Paula Strautmane. Kolāža: Charnay Basket

Latviešu rokāde "rozā kreklos": Paula Strautmane spēlēs Francijas elitē

Paula Strautmane 2025. gada sezonā pārstāvēs Francijas virslīgas klubu "Charnay Basket", otrdien, 28. maijā, informēja komandas preses dienests. Aizvadītajā sezonā klubā spēlēja Kate Vilka.