Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Melderis: "Pirmais puslaiks bija izšķirošais"

Melderis: "Pirmais puslaiks bija izšķirošais"
Gatis Melderis
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pēc trešdienas Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēles, kurā "VEF Rīga" savā laukumā ar 80:74 pārspēja "Valmieru", aizvadīto maču komentēja valmieriešu galvenais treneris Gatis Melderis.

“Zem katras kritikas tika aizvadītais pirmais puslaiks, kas arī bija izšķirošais mūsu komandai," sacīja Gatis Melderis. Pēc pirmā puslaika valmierieši bija zaudētājos ar 19 punktu starpību (29:48). "Pārāk individuāla spēle aizsardzībā attiecīgi atsaucās uz rezultātu uzbrukumā. Līdzko sākām spēlēt kā komanda, rezultāts bija jūtams gan uzbrukumā, gan aizsardzībā," norādīja Melderis.

"Kaut arī gandrīz izdevās lauzt spēles gaitu trešās ceturtdaļas vidū, veiksme tomēr palika “VEF Rīga” pusē," savu spēles rezumējumu noslēdza Melderis. Nākamo spēli "Valmiera" aizvadīs 9. februārī, kad savā laukumā uzņems "Ventspili". Iepriekš paredzētā spēle ar "Ķeizarmežu" no šīs sestdienas pārcelta uz aprīli.

Izmantotie resursi:
bkvalmiera.lv


, 2010-02-04 13:24, pirms 14 gadiem
kāda jēga pēc katras spēles stāstīt vienas un tās pašas klišejas?
, 2010-02-04 14:05, pirms 14 gadiem
Nu to var arī izsecināt pēc spēles protokola, lieliska intervija.
Aleksa Gulbe, Stefānija Mavunga un Marija Arauho. Foto: EuroLeague Women

Aleksa Gulbe pabeidz sezonu Spānijā un saņem palīdzību no bijušā kluba

Latvijas basketbolistes turpina sezonu Itālijā un Ungārijā. Aleksa Gulbe un "Zaragoza" svētdien, 5. maijā, noslēdza cīņas Spānijas čempionāta izslēgšanas spēlēs.
Aigars Šķēle. Foto: Andrzej Romański, plk.pl

Aigaram Šķēlem 19 punkti un 11 piespēles ''Stal'' pirmajā uzvarā Polijas 1/4 finālā

Šodien ACB līgā neveiksmi piedzīvoja Mārča Šteinberga ''Manresa'', kas ar 80:90 piekāpās ''Zaragoza''. Rezultatīvi spēlēja Šteinbergs, kuram 11 gūti punkti. Polijas līgas ceturtdaļfinālā savas komandas uzvaru ar 19 punktiem un 11 rezultatīvajām piespēlēm kaldināja Aigars Šķēle.
Donovans Mičels. Foto: Sue Ogrocki/AP/Scanpix
13

"Cavs" otrajā puslaikā sarauj aizsardzību un met izaicinājuma cimdu Bostonai

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra ceturtdaļfinālu pēdējā sasniedza Klīvlendas "Cavaliers", kura sērijas septīto kauju pret Orlando "Magic" iesāka vāji, taču pēcāk izmantoja pretinieku problēmas uzbrukumā un uzvarēja ar 106:94.