Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Noslēdzies starptautiskais veterānu basketbola turnīrs “Sport Hotel Cup”

Noslēdzies starptautiskais veterānu basketbola turnīrs “Sport Hotel Cup”
Liepājas Olimpiskais centrs
Foto: www.liepajaskultura.lv

Aizvadītajā piektdienā un sestdienā Liepājas Olimpiskajā centrā norisinājās starptautiskais veterānu turnīrs basketbolā "Sport Hotel Cup 2013". Turnīrā kopumā piedalījās četras komandas un tas noslēdzās ar viesu komandas triumfu.

Vēl bez abām pašmāju komandām - „Kraukļi” un “Grobiņa”, turnīrā piedalījās “Basketklub” no Kaļiņingradas un “Proekt 44” no Maskavas. Šāda veida turnīrs veterāniem Liepājā notika jau ceturto gadu pēc kārtas, kļūstot par tradīciju.

Piektdien tika aizvadītas pirmās divas turnīra spēles, bet sestdien norisinājās noslēdzošās četras cīņas. Mājinieki šajā turnīrā bija īpaši viesmīlīgi, jo pirmajās divās vietās ierindojās tieši viesi. Par uzvarētājiem kļuva Kaļiņingradas pārstāvji “Basketklub”, kuri zaudējuma rūgtumu trijās spēlēs tā arī neizjuta, bet 2. vietā ierindojās Maskavas komanda “Proekt 44”, kuri vienīgo zaudējumu piedzīvoja tieši turnīra uzvarētājiem. Godpilno 3. pozīciju izcīnīja “Grobiņa”, savukārt turnīru ar 4. vietu noslēdza liepājnieku vienība “Kraukļi”.

“Sport Hotel Cup” rezultāti

1.vieta “Basketklub” (Kaļiņingrada)
2.vieta “Proekt 44” (Maskava)
3.vieta “Grobiņa”
4.vieta “Kraukļi” (Liepāja).

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Sīlis,
LOC projektu vadītājs


Kostass Slukass. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

Slukass revanšējas un saber 29 punktus, Madrides "Real" jau soli no Final 4

Grieķu basketbolists Kostass Slukass, kurš ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā cīņā pieļāva izšķirošo kļūdu, aizvadīja iespaidīgu 29 punktu spēli Atēnu "Panathinaikos" rindās, kaļot savas komandas panākumu ar 95:79 pār Telavivas "Maccabi". Savukārt vienas uzvaras attālumā no četru fināla nonākusi Madrides "Real".
Pīdžejs Paipss. Foto: Mārtiņš Goldbergs
11

"VEF Rīga" ceturtdaļā ielaiž tikai četrus punktus un pusfinālu sāk ar uzvaru

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas spēļu turnīra pusfināla stadija sākusies ar drošu "VEF Rīga" uzvaru ar 77:56 pār liepājniekiem. Vefiņš jau spēles sākumā pārņēma kontroli pār rezultātu, bet īstais lūzums nāca trešajā ceturksnī, kad liepājnieki guva nieka četrus punktus.
Liepājas treneris Rūdolfs Rozītis 2024. gada 25. aprīlī

Liepāja turpina tradīciju un devīto gadu pēc kārtas nopelna medaļu

Ceturtdien, 25. aprīlī, Daugavpils kultūras un sporta pilī finišēja Latvijas Sieviešu basketbola līgas trīsdesmit trešā sezona. Liepāja izbraukumā uzvarēja Daugavpils Universitāti ar 76:67, bronzas sērijā līdz divām uzvarām svinot panākumu ar 2-0. Komandas apbalvoja LBS ģenerālsekretārs Kaspars Cipruss.