Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Plivda atgriežas Daugavas krastos, spēlēs Vitebskā

Plivda atgriežas Daugavas krastos, spēlēs Vitebskā
LU bijušais centra spēlētājs Zintis Plivda
Foto: Renārs Buivids

Centra spēlētājs Zintis Plivda parakstījis līgumu ar Baltkrievijas premjerlīgas klubu “Rubon Vitebsk”, Sportacentrs.com ceturtdien, 3. janvārī, apstiprināja “Prime athlete management” aģentūras pārstāvis Raivis Ušackis. Sportista uzturēšanās laiks klubā būs atbilstošs parādītajam sniegumam.

Plivda ir ceturtais latvietis Baltkrievijas basketbolā. Grodņas kluba sastāvā agrāk spēlēja Edgars Čunda, Monvīds Pirsko un Atis Ozols, turklāt pēdējais 2003. gadā kļuva par Baltkrievijas čempionu. Plivda dosies uz Latvijai tuvāko klubu Vitebskas pilsētā Daugavas krastos.

2013. gada sezonu kādreizējais “Latvijas Universitātes” spēlētājs sāka Vācijas pirmās reģionālās līgas – pēc spēka ceturtā – klubā “SSV Lokomotive Bernau” (Berlīnes priekšpilsēta), taču pēc abpusējas vienošanās pārtrauca sadarbību. Vitebskas kluba galvenais treneris ir Baltkrievijas valstsvienības menedžeris Ruslans Baidakovs, pastāstīja Ušackis.

Vitebskas klubs ar bilanci 8-4 atrodas trešajā vietā kopvērtējumā. Nākamā spēle paredzēta 11. janvārī, sacenšoties pret Gomeļas “Sož”.

207 centimetrus garais un 126 kilogramus smagais centrs aizvadītajā sezonā "Latvijas Universitātes" rindās atgriezās LBL elitē, vidēji mačā 17,1 minūtē gūstot 9,2 punktus un izcīnot 5,1 atlēkušo bumbu.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-03 22:41, pirms 11 gadiem
Fans_VEF rakstīja: Cik vispār tādam cena? Moš uz VEFiņu jāņem, vismaz Jaunpupam nebūs kredīts jāņem lai dabūtu labu C...
Ej Tu ar savu vefu zini kur?
Par maz treneri šito džekiņu apmācījuši jaunībā,bet ja jau Vācijas 4 līgā,maksā vairāk lbl 1 divīzijas otrā ešalona klubos,tad vajag aizdomāties
Katrā ziņā,lai puisim veicas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-04 00:18, pirms 11 gadiem
Gan jau pavasarī Plivda būs atpakaļ un pievienosies BaronsKvartāls komandai.
, 2013-01-04 01:30, pirms 11 gadiem
pēc LBL sērijas par bronzas medaļām cena bija no 1000-1500 EUR.. ņemot vērā, ka Zintis strādāja spēļu zālē par apsargu brīvajā laikā no treniņiem un spēlēm, respektīvi pelnīja ~200Ls mēnesī, tad Vācijas piedāvājums viņam bija ļoti vilinošs..
Fans_VEF rakstīja: Cik vispār tādam cena? Moš uz VEFiņu jāņem, vismaz Jaunpupam nebūs kredīts jāņem lai dabūtu labu C...
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
1

Embīdam netīra spēle un 50 punkti, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Džoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5. Šobrīd sērijas trešo spēli aizvada arī Losandželosas "Lakers" un Denveras "Nuggets".
Kostass Slukass. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

Slukass revanšējas un saber 29 punktus, Madrides "Real" jau soli no Final 4

Grieķu basketbolists Kostass Slukass, kurš ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā cīņā pieļāva izšķirošo kļūdu, aizvadīja iespaidīgu 29 punktu spēli Atēnu "Panathinaikos" rindās, kaļot savas komandas panākumu ar 95:79 pār Telavivas "Maccabi". Savukārt vienas uzvaras attālumā no četru fināla nonākusi Madrides "Real".
Pīdžejs Paipss. Foto: Mārtiņš Goldbergs
11

"VEF Rīga" ceturtdaļā ielaiž tikai četrus punktus un pusfinālu sāk ar uzvaru

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas spēļu turnīra pusfināla stadija sākusies ar drošu "VEF Rīga" uzvaru ar 77:56 pār liepājniekiem. Vefiņš jau spēles sākumā pārņēma kontroli pār rezultātu, bet īstais lūzums nāca trešajā ceturksnī, kad liepājnieki guva nieka četrus punktus.