Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: f*ck

EČ basketbola spēlētāju vērtējums 1 dala

Esmu nolēmis veikt Latvijas kandidātu uz vietu izlases sastāva novērtējumu-novērtējums pirms pārbaudes spēlēm un čempionāta 1 dala, pec čempionāta 2dala

Jānis Strelnieks - Neveiksmes kluba un kluba prezidenta sliktie izteikumu noteikti nespēs Jāni atstāt vienaldzīgu un no tā noteikti cietis viņa spele, šeit jāmet akmens Bagija dārziņā, ka delfins Jeromanovs šogad netika iesaistits, jo labs aizvietotajs bus nepieciesams. Jācer, ka Jānim izdosies pārliecināt par savu lietderību, nākamā gada Eirolīgas klubu VEF Riga, tad viņa karjera ir iespējami galvu reibinosi panakumi. Gaidīsim pārbaudes spēles, iespējams jau tajās talantigais punktu aizsargs nopelnīs sev labu līgumu.
Jānis Blūms - ari izlases kapteinis aizvadīja neveiksmīgi sezonu kluba, taču Blumam līgums ar kazahu triljardiera meitas vīra tevoca klubu ir noslēgts un Citrons ripos konta neatkarīgi no paradita snieguma EČ vai pārbaudes spēles. Domāju ka Jānis čempionātu aizvadīs bez uguntiņas un neko lielu no viņa nesagaidu, ari vecums dara savu, cerams kopējo bildi nebojas, bus svarīgs spēles elements gadījuma ja Streljaks nevarēs spēlēt, jo ka zinām Jānis ir ļoti labs kombinetais aizsargs.
Žanis Peiners - gandrīz tik pat talantīgs saspēles vadītājs ka Krists Piternieks, taču veseliba un mazais svars neļauj kļūt par pasaules līmeņa atletu, jau no pirmās pārbaudes spēles sagaida no studenta lielisku sniegumu lai potenciālie docenti Lublanas agrokulturas arodskola spētu atrast iespēju talantigajam studentam nodrošināt stipendiju. Bažas rada Žaņa aizsardzība, taču domājams ka Bagijs liks pret pretinieku aizsargiem izmantot matadora aizsardzību lai mūsu garie torni iedvesmojusies no Porzings liktu vienu pec otra garsokus.
Dairis Bertans - lielākais starp sezonas uzvarētājs, kuram tagad bus iespēja mercet kuli Spānijas siltajos ūdeņos, kaut kāda veida aģentiem bija izdevies noslēpt Daira trūkumus un parādīt trumpjus ( skaistie kritieni, skaisti izmocitie metieni) neapšaubāmi ar Gada basketbolista tituls deva savu lai Bilbao iekritstu Daira aģentu lamatas
Paredzu ka Dairs spēles ne stabili ka vienmēr labas spēles misies ar nepārak labam. Iespējams tieši pārbaudes spēles nogurdinās Daira spēcīgo ķermeni kas var smagi atspēlēties EČ
Kristaps Janičenoks - komandas veterāns, katra komanda jābūt kādam vecam vīram kurš knapi kustas, iespējams tieši Krisits varēs lieliski slāpet spēles tempu, joprojām uzticams pēdējo sekunžu snaiperis iespējams pārbaudes spēles nespēlēs vai spēles ļoti limitetu laiku lai neatsvaidzinatu savas traumas, kas ir bijušas pa visu ķermeni. Domājams ka spēs jaunos komandas biedrus apmācīt rotaļā svesinieks.
Rihards Kuksiks - Bagija mīlulis, izcils matadora aizsardzības speciālists, par Rihardu nav daudz ko teiktu spēles daudz, metīs daudz, pretiniekus ar savu matadora aizsarszibu nogurdinās loti. Sniegums bus labs jo Ricins ir bez darba šobrīd, klīda runas ka iespējams pie Ivanovska kurš ir treneris Portsmutas Matadors varēs nopelnīt lielo dzunguru.
Mareks Mejeris - nba pre-draft nometnes paviesojusas uzbrucējs sirgst ar zvaigžņu slimību, jo atradās viena telpa ar nba draft 60 numuru J.Timmu, treneriem bus pamatīgi jaiesvist lai jauno talantu dabūtu atpakaļ uz sliedēm. Tāpat Mareka metiens bukse, jo entas stundas trenažieru zāle nopietni ir iedragajusas metiena precizitāti.
Mārtiņš Laksa - slavenākā pasaules sodu sitēja dēls ir viens pret vienu līdzīgs tēvam gan vizuāli gan pec spēles stila, aizvadīja lielisku sezonu Ventspilī, kur spēja izkonkuret vairākus tumsadainos viesstradniekus, paredzu puisim spožu nākotni, mīnus izlase varētu būt, pārāk slikta matadora aizsardzība.
Jānis Timma - jaunizcepta NBA zvaigzne, kurš nba tiek salidInats ar Kurtu Rambi un Tomu Cembersu, taču man vairak atgādina Oskaru Kalninu no veca Barona. Iespējams tieši Timma bus Latvijas izlases līderis, cerams tas gados jaunajam superzvaigznei ne uzliks papildus spiedienu un vins spēs parādīt visu uz ko spējīgs. Plus ir tas ka Jānis ir draugos ar Kristapu Valteru, kurš Latvijas izlase ir atstājis neizdzēšamas pēdas.
Artūrs Bērziņs - Arca nopelnīja jaunu līgumu nu Latvijas cempionvienibas, mainās komandas, vai mainīsies ari frizūra, jo ja provinciālaja Ventspilī 80gadu skrulli bija mode, tad Rīgas nakts klubos cilvēki var to nesaprast un padomāt ka jaunais talants ņirgājas par nakts dzīvi. Redzēsim vai lauku puisis spēs izturēt pārbaudījumu ar naudu un slavu, pārbaudes spēles demonstres savu stabilo sniegumu, taču man ir vairak jautājumu vai treneris spēs atrast vietu komanda šim ekstravagantajam puisim.
Rolands Freimanis - Bagija nemiletakais speletajs, taču spilgts talants gan, problēmas varētu būt ar to ka Freimis vairākus mēnešus Spānija nodzīvoja automašīna, jo mājas negāja internets, tādejādi Rolis braukāja pa Spāniju meklējams bezmaksas wifi punktus. Tiesi šis faktors ietekmēja Rolanda lēmumu atgriezties nākamsezon Latvijā, loti ticams ka jurmala kuru tagad vadīs Zvirgzdiņš un pagājušo nedēļas Liene Candy atklāja 56 wifi solinus
Čempionāta gaidāms ka Rolands pildīs 5 devēja un benka atbrīvotaja funkciju minūtes partraukumos.
Ronalds Zaķis- Bagijam loti patīk šis nekaunīgais, atletiskais ar labu metienu apveltitais, u18 čempionāta rezultatīvākais spēlētājs kurš lieliski pilda Ventspils otra centra lomu, iespējams tieši šis čempionāts bus liela iespēja Ronaldam beidzot parakstīt līgumu ar argentiniesu esteberito kura 5 gadus atpakaļ try out laika Ronaldam loti iepatikās.
Kaspars Bērziņs - izcili talantigais, laukuma nosvertais, korektais, intelektuāli spēcīgais centra uzbrucējs noteikti bus komandas līderis gan laukuma, gan ārpus tā, gan dušas, kuras ka dzirdēts, jau treninnometnes laika esot jaunos puišus apspricejis, tādejādi lieliski uzlabojot komandas garu. 215 cm garais kaprofils ar lielisko talmetienu liks par sevi runāt Eiropai, iespejams nākamgad speles Jutas Jazz, ja VEF spēs vienoties ar dzazmenjiem par mainas darījumu Favors - Bērziņs.
Mārtiņš Meiers - Latvijas glābējs garajā gala, nākamgad cīnīsies otrajā pasaules specigakaja līga Vācijas bundesliga, sezonas laika ievērojami uzlabojis metienu no groza apakšas, kas pretinieku centrus noteikti dzīs izmisuma, jo vairak Marcu brīvu groza apakšā atstāt nevarēs. Aizsardzība izmantos savu mezonigo augumu un gandrīz astoņas pēdas garo roku platumu lai pretiniekus Porzinga stila aizbiedetu no apaksgrozes.
Andrejs Selakovs- Andrejs nopietni uzlabojis savus soda metienus, privātie treniņi pie Biedrina individuālā soda metienu trenera Nba esoša spēlētāja Chuck Heyes ir devusi rezultātu un tagad pa stipu ne trāpa tikai katrs piektais Andreja mestais brivmetiens. Lidz ar to Andrejam stabila pirmā centra vieta komanda un slovēņu fanites viesnīcas numurina.
Armands Šķēle - izlase nespēlēs, jo apvainojas, ka Pestivals šogad atcelts


, 2013-08-02 15:20, pirms 11 gadiem
Bimbambols jauns profils
, 2013-08-02 15:47, pirms 11 gadiem
Tiku līdz Žanim un Bertānam un sapratu autors lohs, topiks sūds.

P.S.
nav bimbja profils, jo par mazo "zilo"temats.
, 2013-08-02 17:44, pirms 11 gadiem
bļ* ..vot to es saprotu ... diena pat vēl nav pusē - ka jau galīgā tūtē ;D
, 2013-08-02 19:24, pirms 11 gadiem
Līdz Bimbabolam te kā cūkai līdz mēnesim. Lai kā daudziem to negribētos dzirdēt, bet Bimbabola tekstos parasti ir saskatāma taisnība vairāk nekā pozitīvisma pilnajos uc. slavinošajos rakstos.
, 2013-08-02 19:59, pirms 11 gadiem
Daugavvanins rakstīja: Bimbambols jauns profils
Galīgi nav tās kvalitātes...
, 2013-08-03 00:02, pirms 11 gadiem
Izskatās, ka autors, palasījis topiku par Sportacentra leģendām, arī sagribēja kļūt par zvaigzni. Rezultātā neveiksmīgs mēģinājums atdarināt bimbi un viņa EČ spēlētāju analīzi.
Džabari Pārkers uzbrukumā pret Pirejas "Olympiacos". Foto: Barça Basket

Pārkers Barselonai nokārto pirmo uzvaru, "Monaco" spožs spēles sākums un beigu daļa

ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināla sērijās pretiniekus panākušas "Monaco" un "Barcelona" vienības.
Kamaka Hepa cīņā zem groza ar Ronaldu Zaķi. Foto: Dāvis Lejasmeiers
19

"Rīgas Zeļļi" iemet simtu un izvirzās priekšgalā pusfināla sērijā

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas pusfināla sērijas pirmā spēle starp "Ventspils" un "Rīgas Zeļļu" komandām noslēdzās ar rezultātu 97:100, pirmo uzvaru sērijā gūstot galvaspilsētas komandai. Uzvaru rozajiem ar 27 punktiem kala Aizeja Osborns, bet ventspilnieku centrs Ronalds Zaķis spēles gaitā nonāca kurzemnieku lazaretē.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.