Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Latvijas treneri pārņems labāko Eiropas pieredzi

Latvijas treneri pārņems labāko Eiropas pieredzi
Jasmīns Repeša
Foto: AFP/Scanpix

Jau tika ziņots, ka šīs nedēļas nogalē 4. un 5. jūnijā Rīgā, 49. vidusskolas sporta zālē notiks starptautiskais basketbola treneru seminārs. Vieslektoru vidū būs arī Jasmīns Repeša.

Repeša plānojis treneriem nolasīt divas lekcijas par aizsardzības sistēmām un "Kā apspēlēt zonas 2-3 aizsardzības sistēmu". Savukārt Tartu "Rock" vecākais treneris Indreks Visnapū plānojis apskatīt sekojošas tēmas:
- ātrais uzbrukums un ātra pāreja no aizsardzības uzbrukumā
- spēlētāja atrašanās vieta uzbrukuma sistēmā

Vācijas izlašu speciālists Markuss Linderss lielāko uzmanību ir plānojos pievērst fiziskās sagatavotības jautājumiem. Domājams, ka treneriem interesantas būs arī tēmas, ko aizskars Mārtiņš Mārtinsons – koučings, sportista iekšējā potenciāla atbrīvošanai. Kā papildinājums Vācijas izlases speciālistam jāuzskata SIA "Sporta Laboratorija" lekcija "Medicīna sportā un slodzes jaunajiem sportistiem".

Organizatori joprojām gaida Latvijas treneru pieteikumus. Semināra sākums abās dienās plkst. 9.30. Sīkāka informācija sacensibas.lv

Informāciju sagatavoja
Sporta attīstības centrs


, 2010-06-02 20:12, pirms 14 gadiem
cerams arii sagaidiis pieteikumus, citaadies vareetu padomaat, ka muuseejie ir gudraakie pasaulee ar Valdi priekshgalaa
, 2010-06-02 20:40, pirms 14 gadiem
Daudzus jau no dalības attur nesamērīgā maksa 100 eur. Lietuvā jūlijā līdzīga klīnika būs par 70 litiem jeb 15 latiem un maksā iekļautas vēl biļetes uz U-18 čempionāta spēlēm.
, 2010-06-03 10:01, pirms 14 gadiem
Cik man ir informācija - Lietuvā treneru seminārus organizē basketbola savienība. Latvijā - nekā. Lai noorganizētu šāda treneru semināru ar Eirolīgas treneru piedalīšanos ir vajadzīga naudiņa. Diez vai Repeša un Linders brauks uz LV un lasīs lekcijas par vēdera tiesu. Ta ka 100 EUR nav nemaz tik dārgi. Tās manas domas.
, 2010-06-03 12:49, pirms 14 gadiem
Lietuviešiem jau arī ir augstākās kategorijas treneri - pasaules cempionu treneris Pepu Hernandezs. Dirka Novicka personiskais treneris Holgers Geschwindners un vēl citi ļoti labi treneri.
musukrepsinis.lt
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Kristīne Vītola 2023. gada 8. oktobrī. Foto: EuroCup Women

Kristīnei Vītolai 2-2 Grieķijas finālā, Ketijai Vihmanei liela uzvara Berlīnē

Latviešu basketbolistes turpina cīņas Grieķijas un Vācijas finālos. Kristīnes Vītolas pārstāvētā "Olympiacos SFP" sērijā pret "Panathinaikos" svinēja uzvaras mājas spēlēs, taču piedzīvoja divas neveiksmes viesos.
Dešons Frensiss aizsardzībā pret Uģi Pineti. Foto: Dāvis Lejasmeiers
2

Latvijas basketbola pamatvērtība "Ventspils" cīņā par finālu uzņems debitantus zeļļus

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas savstarpējo pusfināla sēriju šovakar pulksten 19:00 sāks desmitkārtējā valsts čempione "Ventspils" un debitantkomanda "Rīgas Zeļļi". Sacīkste par iekļūšanu finālā norisināsies līdz kādas komandas trīs uzvarām.