Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Menings nespēlēs visamz četras nedēļas

Menings nespēlēs visamz četras nedēļas
Peitons Menings
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komandas Indianapolisas "Colts" saspēles vadītājs Peitons Menings būs spiests izlaist vismaz četras treniņu nedēļas, jo nesen pārcieta ceļgala operāciju.

Vakardien Indianapolisas "Colts" saspēles vadītājs Peitons Menings pārcieta nelielu operāciju, jo tika "tīrīts" spēlētāja kreisais ceļgals, kuras rezultātā pagājušās sezonas izskaņas galvenā varoņa Eli Meninga vecākais brālis būs spiests izlaist četras līdz sešas treniņu nedēļas.

Komandas vadītājs Bils Poliens izteicās, ka operācija bija ļoti vienkārša un komandas vadība cer, ka spēlētājs jau pēc četrām līdz sešām nedēļām varēs atsākt pilnvērtīgus treniņus. Atgādināsima, ka "Colts" treniņnometne sākas jau pēc desmit dienām.

Jāpiebilst, ka Menings ir aizvadījis 160 spēles pēc kārtas, kas pašlaik, ja Brets Favrs neatgriezīsies NFL, ir līgas labākais rādītājs. "Pašlaik man ir 32 gadi, taču es jūtos par kādiem gadiem četriem jaunāks", sacīja pats Menings, kurš nav izlaidis nevienu (!!!) spēli visas savas karjeras laikā, "man ir labi komandas partneri, kas krietni atvieglo manu darbu un tāpēc es ceru nospēlēt vēl kādas dažas sezonas."

Izmantotie resursi:
sportingnews.com


, 2008-07-15 22:50, pirms 16 gadiem
Njā nemaz nezināju, ka viņš nav izlaidis nevienu spēli, iespaidigi

P.S. They stoped call me Archys boy, they start call me Payton. Then I know
Džereds Gofs. Foto: AFP/Scanpix

Lauvu saspēles vadītājs tiek pie trešās lielākās algas NFL

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Detroitas "Lions", kas aizvadītajā sezonā pirmo reizi kopš 1991. gada sezonas uzvarēja play-off spēli, atalgojusi savu saspēles vadītāju Džeredu Gofu ar līgumu, kas padarījis spēlētāju par trešo visaugstāk atmaksāto amerikāņu futbolistu.
Treviss Kelsī. Foto: Zumapress/Scanpix

"Chiefs" vēl uz diviem gadiem pietur Kelsī, Eliots atgriežas Dalasā

Nacionālās futbola līgas (NFL) čempionvienība Kanzassitijas "Chiefs" pagarinājusi līgumu ar balsta uzbrucēju Trevisu Kelsī, pagarinot līgumu ar savu bumbas ķeršanas zvaigzni uz divām sezonām par 34 miljoniem ASV dolāru.
Keilebs Viljamss. Foto: AFP/Scanpx
2

NFL drafta pirmajā desmitniekā izvēlas piecus saspēles vadītājus

Detroitā notiekošajā Nacionālās futbola līgas (NFL) draftā uzsvars tika likts uz saspēles vadītājiem. Par pirmo izvēli kļuva Keilebs Viljamss, kurš turpmāk diriģēs Čikāgas "Bears" spēli. Bez Viljamsa starp pirmajām desmit izvēlēm tika nosaukti vēl četri saspēles vadītāji.