Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

ZAHL čempionātā finišējis pirmās un otrās līgas turnīrs

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Abās līgās pirms pēdējām cīņām bija saglabājusies pamatīga intriga – komandas veiksmīga iznākuma rezultātā varēja kļūt par čempionēm, bet pretējā gadījumā palikt arī bez medaļām.

Otrajā līgā zelts «Lielupei»

Otrajā līgā labāko trijnieks gan bija skaidrs, taču, kura no komandām iegūs kuras medaļas, skaidrības nebija. Pirms pēdējām divām spēlēm «LICO» pūrā bija 7 punkti , «Lielupei» – 8 , «Elejai» – 6, taču arī iespēja izcīnīt zelta medaļas, ja uzvar «Lielupes» komandu, bet «LICO» hokejisti kapitulē «Vikingu» priekšā.

Izrādījās, tālu no tā nebija. Elejnieki izcīnīja uzvaru ar 4:3 (tiesa gan, tikai pēcspēles metienu sērijā, kas deva par punktu mazāk), savukārt «LICO» arī tikai caur adatas aci izlīda spēlē pret «Vikingiem», tāpat uzvarot pēcspēles metienu sērijā (3:2). Līdz ar to otrās līgas medaļu komplekta zelts «Lielupei», sudrabs «LICO», bronza «Elejas» hokejistiem, bet ceturtā un piektā vieta – «Predatoram» un «Vikingiem».

Par līgas korektāko komandu atzīta «Eleja», rezultatīvākais spēlētājs – Jānis Strautnieks («Lielupe»), labākais vārtsargs – Aleksandrs Beļikovs («Vikingi»), labākais aizsargs – Guntis Vincāns («Lielupe»), labākais uzbrucējs – Raivo Gruzda (LICO).

Pirmās līgas čempione – «Tērvete»

Pirmajā līgā uz medaļu komplektiem pretendēja «MMM» (8 punkti un visas spēles jau galā), «Tērvete» (7 punkti), «Bokova» (6 punkti) un «Stājhokeja izlase» (3 punkti), kas uz medaļām varēja cerēt tikai savas veiksmes un «bokoviešu» neveiksmes rezultātā.

Stājhokejisti uz spēli pret «Sixspārņu» komandu acīmredzami bija noskaņojušies pavisam nopietni, ko nevarēja teikt par pretiniekiem. Līdz ar to «Stājhokeja izlase», kas patlaban arī ļoti nopietni gatavojas startam pasaules čempionātā aprīļa beigās Kanādā, izcīnīja sev svarīgu uzvaru ar 4:1.

«Bokovai», kuru gaidīja tikšanās ar «Tērvetes» hokejistiem, uzvara pat tikai pēcspēles metienu sērijā varēja atnest čempionu medaļas, zaudējums pēcspēles metienu sērijā – sudraba medaļas, bet zaudējums spēles tīrajā laikā atstātu bez godalgām. Diemžēl piepildījās «bokoviešiem» skumjākais scenārijs – «Tērvetes» hokejistu vienīgie vārti jau spēles pirmajā minūtē pārvilka svītru visām viņu cerībām.

Tādējādi «tērvetniekiem» tika zelts, «MMM» hokejistiem – sudrabs, «Stājhokeja izlasei» – bronza, bet «Bokovai» un «Sixspārņiem» – ceturtā un piektā vieta.

Korektākā komanda šajā līgā – «Bokova», rezultatīvākais spēlētājs – Mārtiņš Osis («MMM»), labākais vārtsargs – Jānis Skudra («MMM»), labākais aizsargs – Mārtiņš Vaselis («Bokova»), labākais uzbrucējs – Andris Bļodnieks («Tērvete»).

Augstākajā līgā medaļas dalīs sestdien

Sestdien, 3.aprīlī, par čempionāta medaļu komplektiem pēdējās un izšķirošās cīņas aizvadīs augstākās līgas godalgu tīkotāji. Arī šeit ir iespējami neskaitāmi varianti un tieši tādēļ spēles solās būt ļoti interesantas un aizraujošas. Savā starpā tiksies «Mūsa» – «Igate», «Bauska» – «Olaine» un «Mītava» – «Ledusvīri». Nemēģinot prognozēt, skaidrs ir viens – jebkura no četrām pirmajām komandām pie zināmas apstākļu sakritības var izcīnīt čempiona titulu.

Situācija augstākajā līgā patlaban (punkti, gūtie/zaudētie vārti):

Mūsa 8 10/6
Bauska 8 12/9
Mītava 8 15/11
Olaine 6 11/9
Ledusvīri 4 8/16
Igate 2 6/11

Izmantotie resursi:
zz.lv

     [+] [-]

, 2010-03-31 08:47, pirms 14 gadiem
Autor, lūdzu ieliec arī kaut kādu saiti uz turnīra mājas lapu, lai interesenti var paskatīties, kas tad īsti tur notiekās.
Skatos divas Bauskas komandas turnīra tabulas priekšgalā, droši vien tesiņš ne pa jokam abu starpā

     [+] [-]

, 2010-03-31 08:59, pirms 14 gadiem
Nekā daudz vairāk tur nebūs ledushalle.info: Jelgavas Ledushalle

     [+] [-]

, 2010-03-31 11:51, pirms 14 gadiem
Nav pašiem intereses? Kas vispār kūrē visu šo pasākumu? Naudas, entuziastu? Neesmu gan specs, tomēr nedomāj, ka tas ir ļoti resurss ietilpīgi. Platajā galā arī ir kāds līdzīgs veidojums?

     [+] [-]

, 2010-04-02 00:19, pirms 14 gadiem
Mājas lapā par fināldaļu nekā nav un nebūs arī par ZAHL kausu , jo tiek veidota jauna mājas lapa. Ar šo ir problēmas.

Sestdien , 3 aprīlī tiks izspēlētas pēdējās trīs spēles , kur katras spēles rezultāts var , pat ļoti , iespaidot vietu un medaļu sadalījumu.

14:45 «Mūsa» – «Igate»,
16:00 «Mītava» – «Ledusvīri» un
17:15 «Bauska» – «Olaine»

Jau 10 aprīlī tiks dots "ZAHL kausa - 2010 " izcīņas starts visās trīs līgās , kur komandas sākot no pusfināliem cīnīsies līdz divām uzvarām.