Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

Noskaidroti labākie eSports.lv minihokeja bullīšu speciālisti

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Noskaidroti labākie eSports.lv minihokeja bullīšu speciālisti
Kārtējos vārtus gūst zibensturnīra uzvarētājs Guntis Pujāts
Foto: Jānis Spigovskis, UHL

Piektdien Ozo ledus hallē eSports.lv minihokeja A grupas 3.posma ietvaros notika pirmais bullīšu zibensturnīrs, kurā tika aicināti piedalīties visu komandu vārtsargi un viens metienu izpildītājs no katras komandas.

Spēlētājam pēc kārtas bija jāizpilda 8 metieni pa vienam katram no pretinieku vārtsargiem.
Pamatsacensībās kopā tika izpildīti 72 metieni, pēc kuriem noskaidrojās labākais vārtsargs - Rodions Naidunovs (Karāts 2), kurš atvairīja visus 8 metienus.

Divi labākie izpildītāji, Ankudinovs no Karāts un Pujāts no Brocēniem, katrs vārtsargus pārspēja 4 reizes. Tika veikti papildus metieni, pirmajā sērijā abi spēlētāji bija precīzi, bet otrajā Ankudinova metienu vārtsargs atvairīja, līdz ar to par pirmo bullīšu karali kļuva Brocēnus pārstāvošais Guntis Pujāts, kurš kopā realizēja 6 no 10 izpildītajiem metieniem.

Uzvarētāji saņēma dāvanu kartes no jaunā boulinga centra Fantasy Park Mūkusalas ielā. Līdzīgs miniturnīrs notiks arī eSports.lv kausa B grupas 5. posma ietvaros.

Labāko epizožu videoapskats

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-07-27 15:31, pirms 15 gadiem
Būtu labāk pats stāvējis nevis citus noliec