Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

Predators nepaņem plānotos 2 punktus

Predators nepaņem plānotos 2 punktus
Predators treneris māca kā apspēlēt pastarīšus
Foto: www.bbhl.lv

BBHL D līgas 2. apļa spēlē Ozolniekos tikās vieni no grupas līderiem Predators ar Ledgraužiem, kuri ieņem 10. vietu tabulā. Līderi šozezon bija piedzīvojuši tikai vienu zaudējumu, savukārt Ledgraužiem tabulā līdz šim tikai viena uzvara, pirmā apļa spēlē Predators izcīnīja uzvaru ar graujošu 8:0, tā kā lieli pārsteigumi nebija gaidāmi, bet tika sagaidīti

Jau spēles pirmajās minūtēs Ledgrauži atklāja rezultātu. Pēc uzvarēta iemetiena pēc tāla aizsarga metiena ripa atlēca pret bortu un vārtsarga kāju un diezgan kuriozi iekrita vārtos. Gūto vārtu iedvesmoti, Ledgrauži turpināja ne tikai sekmīgi aizstāvēties, bet arī uzbrukt Predators vārtiem, un drīzumā nopelnīts lielais vairākums, kas arī tika izmantots. Jau spēlējot pret četriem spēlētajiem aizsarga Armanda Bicka atsisto metienu vārtu priekšā pielabo Ivars Vājeiks un rezultāts jau 2:0 Ledgraužu labā.

Spēles turpinājumā Predators līderi, kuru ātrums un tehniskais arsenāls neapstrīdami bija augstāks kā pretiniekiem, bieži apdraudēja Ledgraužu vārtsargu un veicināja noraidījumu sēriju Ledgraužu rindās, kas beidzās ar 10 minūšu disciplinārsodu Intaram Ābomam. Turpmākās minūtes spēle ritēja uz vieniem vārtiem un Ledgrauži vairākkārt vienādos sastāvos vienkārši raidīja ripu tālāk no saviem vārtiem pat nemēģinot uzbrukt.

Pirmā perioda beigās divus skaistus vārtus guva viens no spēles redzamākajiem spēlētājiem Predators tehniskais uzbrucējs Valerijs Vauļins, kurš nepilnas minūtes laikā divreiz pārspēja lieliski spēlējošo Ledgraužu vārtsargu Normundu Zvaigzni un likās ka Predators atguvuši uzvaras garšu un tūlīt saliks visu savās vietās.

Iespējams, pirmā perioda beigas pārtrauca līderu ofensīvu un 2. periods atkal aizritēja abpusējiem uzbrukumiem un noraidījumiem. Vēl vienu lielo 10 minūšu sodu saņēma Ledgraužu spēlētājs Kaspars Vītoliņš par grūdienu uz borta, vēlāk pēc Intara Āboma metiena izskatījās, ka ripa pabijusi vārtos, taču tiesneši bija blakus un uzskatīja , ka vārti nav gūti.

Predators spēlētāji pārsvarā individuālām pūlēm mēģināja izcīnīt uzvaru un pēc iemetiena savā zonā zaudēja trešos vārtus. Pēc Intara Āboma metiena pirmais pie vārtsarga atsistās ripas bija Arvis Tropiņš un Ledgrauži atkal vadībā 3:2. Turpinājumā Ledgrauži jau apzināti spēlēja uz rezultāta noturēšanu, nedaudz pat vilcinot spēles laiku un izcīnīja negaidītu uzvaru 3:2. Predators komandai šis zaudējums var kļūt diezgan izšķirošs cīņā ar Unimars par pirmo vietu regulārajā čempionātā.

Predators nākamā spēle solās būt ne mazāk spraiga ar vēl vienu ,,ņemamu,, komandu Exigen, kura pirmajā aplī uzvarēta 4:3, bet Ledgraužiem gaidāma interesanta spēle ar lieliski otro apli uzsākušo Detonatoru. Pirmajā aplī savstarpējā spēlē tika fiksēts neižķirts.

     [+] [-]

, 2009-01-21 13:14, pirms 15 gadiem
Par pirmo vietu pacīnīsies vēl dažas komandas.

     [+] [-]

, 2009-01-21 17:45, pirms 15 gadiem
Kpc taisa rakstus tikai pa D ligas spēlēm!
D līga ir taču otrā vājākā! uztaisit arī par stiprajam līgam un arī pa citiem čempionātiem! piemēram - Vidzemes, Jelgavas un Aizkraukles utt.

     [+] [-]

, 2009-01-21 20:12, pirms 15 gadiem
Rakstus par amatieru sportu pārsvarā ievieto līgu pārstāvji, paši spēlētāji vai līdzjutēji. Sīkāk šeit: Piedalies sadaļas veidošanā

     [+] [-]

, 2009-01-21 21:38, pirms 15 gadiem
Wapins rakstīja: Kpc taisa rakstus tikai pa D ligas spēlēm!
D līga ir taču otrā vājākā! uztaisit arī par stiprajam līgam un arī pa citiem čempionātiem! piemēram - Vidzemes, Jelgavas un Aizkraukles utt.
Stiprums starp līgām ir ļoti nosacīts. Tādas D līgas komandas kā Predators vai Unimars domajāms mierīgi varētu spēlēt kādas pāris līgas augstāk utt. Tas tikai komandu sadalījums.