Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

Vendi zaudē arī otrajā spēlē.

Otrajā UHL sezonasspēlē (18.oktobrī) Vendi tikās ar hokeja kluba Cunami II komandu. Pretinieki ir tikuši iepazīti vairākās pārbaudes spēlēs, kurās komandas parādījušas līdzvērtīgu spēli. Vendu sastāvā, salīdzinājumā ar iepriekšējo turnīra spēli, izmaiņu nebija. Komandas noskaņojums, neskatoties uz pirmajā spēlē piedzīvoto zaudējumu, – kaujiniecisks.

Spēle iesākās līdzvērtīgi, ar abpusēji bīstamiem uzbrukumiem. Pretinieks spēlēja atklātu hokeju un nelaida garām iespējas pielietot spēka paņēmienus, tomēr spēle abu komandu izpildījumā bija korekta. Spēles gaitā vairākas reizes mums bija iespējas spēlēt vairākumā, bet, neskatoties uz vairākiem bīstamiem momentiem pie pretinieku vārtiem, iespējas palika neizmantotas. Arī mūsu vārtsargam darba netrūka. Elvis vārtus glāba vairākas reizes, tajā skaitā – atvairot soda metienu.

Kļūdu mūsu laukuma spēlētāju izpildījumā šajā spēlē bija krietni mazāk nekā iepriekšējā spēlē, tomēr pretinieks pamanījās izmantot tās pašas nedaudzās paviršības… Abus vārtus Vendi zaudēja pretuzbrukumos, viesu uzbrucējiem netraucētiem izraujoties pret mūsu vārtiem. Pirmajā izgājienā pretinieku uzbrucējs raidīja neatvairāmu metienu zem vārtu pārliktņa. Otrie vārti tika zaudēti situācijā, kad pret mūsu vārtsargu izskrēja uzreiz divi Cumani uzbrucēji. Pirmo metienu Elvis atvairīja, bet atkārtotais metiens jau lidoja tukšos vārtos.

Neskatoties uz daudzajiem metieniem, pretinieku vārti tā arī palika neiekaroti. Īpaši aktīva bija Vendu pirmā maiņa, kura radīja virkni bīstamu situāciju pie Cunami vārtiem. Viesu vārtsargs cīnījās kā lauva un brīdī, kad arī viņš vairs nebija glābējs, dabūt ripu pāri vārtu līnijai neļāva Fortūna…

Rezultāts vairs nemainījās un Vendi piedzīvoja otro zaudējumu – 0:2. Lai arī piedzīvots otrais zaudējums divās spēlēs, tomēr ir vairākas pazīmes, kuras ļauj cerīgi raudzīties uz sezonas turpinājumu. Mums sāk veidoties komandas spēle un sapratne starp maiņu partneriem. Mums ir uzticams vārtsargs, kurš ne tikai pats spēlē praktiski bez kļūdām, bet arī ir spējīgs izstrēbt krietnu daļu no tās putras, ko ievāra laukuma spēlētāji.

Nākamajā spēlē Vendi tiksies ar Lattelecom2 hokejistiem 25. septembrī plkst.19.30 OZO hallē.

Informāciju sagatavoja hkvendi.lv

     [+] [-]

, 2009-10-19 15:59, pirms 15 gadiem
Vel butu nepiecieshami foto no speeeles...