Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

Pirmo spēli uzvar ''Taurus''

Pirmo spēli uzvar ''Taurus''
Andrejs Berseņevs un Andris Dreiškens. (BBHL Foto)

Vēlu svētdienas vakarā, LSPA ledus hallē tikās ''Taurus'' un ''Tomo'' komandas, kas aizvadīja pirmo savstarpējo spēli play off, jeb kausa izspēlē BBHL, D līgas ietvaros.

Sezonas gaitā komandas vienu reizi punktu dalīja uz pusēm (3:3), bet otrajā spēlē pārāki bija ''Taurus'' hokejisti (5:4). Viennozīmīga favorīta gan šajā duelī nav. ''Taurus'' sezonu noslēdza ceturtajā vietā, savukārt, Tomo - piektajā. Duelis solās būt visai interesants.

Pirmais periods

Spēle iesākās ātri. Neliels pārsvars pirmajās minūtēs bija ''Tomo'' komandai, bet ''Taurus'' ciešā aizsardzība un lieliskā vārtsarga spēle neļāva Tomo izvirzīties vadībā. Pirmā perioda izskaņā vadībā pēc vārtsarga kļūdas izvirzījās Taurus komanda. Pēc neprecīzas piespēles no savas zonas ripa šķērsoja ''Tomo'' komandas zilo līniju, vārtsargs izslidoja pretim ripai, taču Mārtiņš Palejs uzspēja pirmais. Metiens no asa leņķa mērķi nesasniedza, taču ripa palika pie Mārtiņa, kurš apslidoja vārtus un meta vēlreiz, atkal ripa mērķi nesasniedza, taču pirmais piesteidzās Rihards Putniņš un raidīja ripu tukšo ''Tomo'' vārtos.

Otrais periods

Otrais periods iesākās ar vēl vienu Taurus vārtu guvumu, šoreiz pēc lieliska solo gājiena, savu playoff skrējienu pēc punktiem atklāja Andrejs Berseņevs. ''Taurus'' prieki bija īsi, jau nepilnas divas minūtes vēlāk Tomo pārspēja Taurus vārtu vīru, precīzs bija M.Vāvere no M.Nagļa un K.Indzera piespēlēm. Nebija gan ilgi jāgaida līdz Taurus atjaunoja divu vārtu pārsvaru. Pēc izgājiena, divi pret vienu, vārtus guva Ainārs Sviķis no Mārtiņa Paleja piespēles. Šķiet šajā mirklī Taurus noticēja savai uzvarai, bet Tomo nebija gatavi padoties un ceturto reizi otrajā periodā tika gūti vārti. M.Naglis pārspēja Taurus vārtsargu no U.Celmiņa piespēles. Taču tas nebija viss, savu vārdu šai spēlē vēl nebija teicis Tomo līderis Vladislavs Frolovs. Otrā perioda izskaņā, visai strīdīgā situācijā Frolovam izdevās izlīdzināt spēles rezultātu. Šai mirklī likās, ka abas komandas jau gatavas mest pēc spēles metienus.

Trešais periods

Trešajā periodā mazliet labāk izskatījās Taurus komanda, kas arī izveidoja pāris bīstamus momentus pie pretinieku vārtiem. Savukārt, Tomo atbildēja ar vienu bīstamu uzmetienu uz vārtiem.

Pēcspēles metienu sērija

Taurus - Andrejs Berseņevs: vārtsargs tver
Tomo - Vladislavs Frolovs: garām
Taurus - Gatis Ošiņš: vārti
Tomo - O.Miška: vārtsargs tver

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-06 01:19, pirms 15 gadiem
kas ir tā pa līgu?

     [+] [-]

, 2009-04-06 01:34, pirms 15 gadiem
Taurus neko nemaksā, tikai priecājas, ka ir iespēja publicēt info par sevi arī ārpus hk-taurus.lv

  +1 [+] [-]

, 2009-04-06 18:34, pirms 15 gadiem
fatwomen rakstīja: kas ir tā pa līgu?
Izlasi raksta saakumu "BBHL, D līga". Ja kas tas ir hokejs!!!