Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

LAHL līderi TVA pārliecinoši uzvar HK ZZS hokejistus

LAHL līderi TVA pārliecinoši uzvar HK ZZS hokejistus
Uzbrukumā HK ZZS spēlētāji Aivars Vīgants #69 un Alvis Šerenda #7

Foto: Normunds Brics

Šodien Latvijas amatieru hokeja līgas kārtējā spēlē TVA komandai gūstot trīs vārtus pirmajā periodā, visai pārliecinošā spēlē svinēja uzvaru ar rezultātu 5:0 pār HK ZZS hokejistiem.

Par spēles nozīmigumu liecināja fakts, ka abas komandas līdz šim turnīrā bija piedzīvojušas tikai pa vienam zaudējumam un atradās turnīra tabulā līdzās viena otrai.

Lai arī pirms spēles no HK ZZS spēlētāju puses bija liela apņēmība cīnīties pret TVA komandu, tomēr spēles pirmās piecas minūtes pierādīja pilnīgi pretējo. Gūstot trīs bezatbildes vārtus piecu minūšu laikā, TVA hokejisti ielika nopietnu pamatu uzvarai visā spēlē. Ar vārtu guvumiem izcēlās Sergejs Sviļonoks, Andrejs Cvions un Vadims Judins. Sapratuši, ka spēle jau ir prakstiski uzvarēta, TVA hokejisti nedaudz samazināja savus uzņemtos apgriezienus, ka rezultātā labas izdevības pie TVA vārtiem radās vadošai HK ZZS maiņai - Zigmāram Ļutkusam, Aleksandram Putjatinam un Aleksejam Kuprijaņenko, taču visi centieni gūt kaut goda vārtus spēlē atdūrās pret lieliski spēlējošo TVA vārtsargu Mihailu Vibornovu.

Kā saka tanī parunā: "Neiemet Tu, iemet Tev". Tieši to var atiecināt uz TVA komandas ceturtajiem vārtiem, kad ar lielisku piespēli no aizvārtes, TVA komandas spēlētājs Vjačeslavs Tolokonņikovs izvirzīja aci pret aci savu komandas biedru Andreju Cvionu, kas ar lielisku metienu pašā vārtu devītniekā pārspēja HK ZZS vārtsargu Kristapu Zelču, tādējādi kliedēdams pēdējās šaubas par uzvarētāja noteikšanu šajā spēlē. Pašās beigās TVA hokejisti guva arī piektos vārtus, kad spēlējot skaitliskajā vairākumā vārtus guva Artūrs Zikovs. Skanot spēles beigu signālam rezultāts uz tablo vēstīja 5:0 TVA komandas labā.

Runājot par pašu spēli, jāsaka godīgi, ka HK ZZS spēlētājiem nebija nekādu izredžu aizķert pat punktu šajā spēlē, jo TVA komanda bija pārāka gan tehniski, gan arī labāk slidoja un prata labāk izmantot savas izdevības. ZZS hokejistiem labu sniegumu demonstrēja viens no jaunākajiem spēlētājiem komandā Aivars Vīgants, kurš uz tehnisko un masīvo TVA spēlētāju fona prata parādīt savu individuālo meistarību un ripas pieturēšanu.

Citās šīsdienas spēlēs HK X ar rezultātu 3:0 svinēja uzvaru pār Artilērijas 69 komandu, kas ir vienīgā komanda, kas nav izcīnījusi līdz šim nevienu punktu turnīra tabulā. Veterānu komada, būdama iedzinējos spēles vidū ar rezultātu 2:4, spēja izraut uzvaru pār Contess komandu. Nākamās spēles Latvijas amatieru hokeja līgā tiks aizvadītas 9.novembrī, Inbox.lv ledus arenā.

Sīkāka informācija līgas mājas lapā ahl.lv

Informāciju sagatavoja HK ZZS menedžeris Oskars Skrastiņš

     [+] [-]

, 2008-11-03 21:44, pirms 16 gadiem
vai tad varotchiks Kristaps Zelčs nespeleeja kadaa u18-u20 komandaa vai pat kkada RAC vai LAC komandaa??/ (t.s., profesionalaa komandaa)??

     [+] [-]

, 2008-11-03 23:15, pirms 16 gadiem
Agrāk spēlēja Rīgā 2000

     [+] [-]

, 2008-11-04 21:28, pirms 16 gadiem
šogad arī spēlē LAČā pie Concept. Citās līgās nolikums ļauj vārtsargam apvienot spēlēšanu pus/profesionālā līgā un amatieros