Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

Atklājot VAČH sezonu Inflekss grauj Tartu Kajakas

Atklājot VAČH sezonu Inflekss grauj Tartu Kajakas
Sezonas pirmais iemetiens.
Fotogrāfs: Juris Kalniņš

Otrdien, 30. septembrī, Vidzemes Olimpiskajā centrā ar spēli Inflekss (Valmiera) pret Kajakas (Tartu) oficiāli tika atklāta Vidzemes atklātā čempionāta hokejā 4. sezona.

Atklāšanas spēlē ar 7:1 ciemiņi Kajakas hokejisti piekāpās Valmieras komandai Inflekss.
Svinīgajā čempionāta atklāšanas daļā uzrunu teica Valmieras pilsētas Priekšsēdētājs Inesis Boķis, kurš arī atklāja čempionāta spēli, izdarot pirmo ripas iemetienu. Tāpat atklāšanas ceremonijā ar priekšnesumiem skatītājus priecēja jauniešu centra Vinda jaunie daiļslidotāji.

Kā jau iepriekš tika ziņots, šosezon 3 līgās kopā piedalīsies 31 komanda, no tām 1. līgā spēlēs 6 komandas, 2. līgā-13, bet 3. līgā – 12 komandas.
Čempionātā piedalās komandas no visas Vidzemes. Tālākās komandas ir no Salacgrīvas, Balviem, Apes, Gulbenes un Tartu. Taču visplašāk pārstāvētās pilsētas komandu skaita ziņā ir Valmiera ar 9 komandām, Smiltene ar 5, Cēsis un Tartu ar 3 komandām.

Visi interesenti, līdzjutēji un atbalstītāji tiek laipni aicināti uz Vidzemes atklātā čempionāta spēlēm! Sīkāka informācija par spēļu laikiem Vidzemes Olimpiskā centra mājas lapā!

Informāciju sagatavoja: SIA Vidzemes Olimpiskais centrs”
Mārketinga speciāliste
Karīna Odriņa

  +3 [+] [-]

, 2008-10-05 13:36, pirms 16 gadiem
Priecee tas ka Latvija kautcik atiistas hokejs, ko nevaretu teikt par futbolu