Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:215, Did:0, useCase: 3

Jau sestdien uzzināsim čempionus

Jau sestdien uzzināsim čempionus
Husqvarna futbolists
Andris Kaknēns

Noslēdzošajā finiša taisnē iegājusi Latvijas Amatieru Futbola biedrības (LAFB) organizētā telpu futbola sacensības "Rīgas Ziemas kauss 2007/2008". Abās turnīra līgās atlicis aizvadīt vien izšķirošās spēles, pēc kurām uzzināsim medaļniekus gan "Husqvarna Superlīgā", gan "ERREA Izaicinājuma līgā".

Divkārtējo ziemas čempionu spēle buksē
"Husqvarna Superlīgā" cīņu par čempiona titulu aizvada labākās četras regulārās sezonas komandas ("Husqvarna", "Remus", Medical Group DENS" un "Jadberg"), kuras savā starpā katra ar katru savā starpā cīnās vienu reizi. Ne pārāk sekmīgu sniegumu demonstrē abu iepriekšējo Ziemas čempionātu uzvarētāji Medical group "Dens". Šo sezonu iesākuši ar desmit uzvarētu spēļu sēriju, "Dens" futbolisti regulārā čempionāta pēdējā kārtā pamanījās zaudēt turnīra tabulas vidusdaļas komandai "Kurbads", bet spēcīgākā kvarteta cīņās abos mačos cīnījušies neizšķirti. Kaut arī komandai vēl paliek teorētiskas izredzes uz uzvaru, daudz reālāki favorīti uz "Husqvarna Superlīgas" titulu ir pašreizējie vasaras čempioni "Remus" un divkārtējie vasaras čempioni "Husqvarna".

"Husqvarna" komanda patlaban pirms pēdējās kārtas atrodas līderpozīcijā un izšķirošo maču aizvadīs ar potenciāli vājāko kvarteta vienību "Jadberg". "Kaut arī "Jadberg" komandu uzvarējām regulārajā čempionātā, skaidrs, ka viegla pastaiga mums nebūs. Visi komandas spēlētāji ir noskaņojušies gaidāmajai cīņai, ļoti gribam uzvarēt un izcīnīt čempiona titulu. Kaut arī mums teorētiski varētu pietikt ar neizšķirtu, spēlēsim tikai uz uzvaru," atzina "Husqvarna komandas kapteinis Artūrs Rižanovs, piebilstot, ka sestdienas cīņā ar "Jadberg" viņa padotajiem nevarēs palīdzēt viens no komandas līderiem Mihails Ivanovs.

Savas ambīcijas noteikti ir arī "Remus" komandai, kura, atkarībā no pēdējās kārtas rezultāta mačā ar "Medical Group DENS", var gan izcīnīt pirmo vietu, gan arī atkrist uz ceturto... "Komandā patlaban ir neliela lazarete, vairāki spēlētāji ir saslimuši. Gaidāmais pretinieks ir labi zināms un iepriekš izpētīts, centīsimies parādīt labu sniegumu un uzvarēt," uzsvēra "Remus" vadības pārstāvis un kapteinis. Kaspars Kivlišs.

Husqvarna Superlīga tabula cīņā par 1.-4. vietu

Vieta Komanda Spēles Uzvaras Neizšķirti Zaudējumi Vārti Punkti
1. Husqvarna 2 1 1 0 7-5 4
2. Remus 2 1 0 1 9-6 3
3. Medical Group DENS 2 0 2 0 5-5 2
4. Jadberg 2 0 1 1 4-9 1

Pieredze vai cīņasspars?
Aizraujošs fināls skatītājus gaida "ERREA Izaicinājuma līgas" izšķirošajā spēlē, kurā savā starpā spēkiem mērosies Valta Būmaņa futbola klubs (VBFK) un ambiciozā "Aizkraukles" komanda. Abas komandas šosezon jau tikās grupu turnīrā, un toreiz mačs noslēdzās neizšķirti 5:5. Skaidrs, ka Valta Būmaņa, kurš ir arī Latvijas pludmales futbola izlases galvenais treneris, komanda gaidāmajā cīņā izmantos ierastos ieročus - gudrām kombinācijām bagātu futbolu ar uzsvaru uz komandas uzbrukuma līderi Dāvidu Vecaukumu. "Aizkraukle" neapšaubāmi pretī var likt ātrumu un azartu. Un, protams, - arī savu "snaiperi" Andi Dombrovski.

Cīņā par bronzas medaļām "ERREA Izaicinājuma līgā" tiksies "Morgs" un "Piramīda".

Spēļu kalendārs 19. aprīlim
plkst.10 Inčukalns/Gāles Nams - Rente/Stingrs Pamats (Superlīga, cīņa par 9.-12. vietu)
plkst.10.50 Latvijas Reitingi - Pērkons/Manta.lv (Superlīga, cīņa par 9.-12. vietu)
plkst.11.40 Dinamo Ogre - Kurbads (Superlīga, cīņa par 5.-8. vietu)
plkst.12.30 LMA Studentu klubs - Purvciems (Superlīga, cīņa par 5.-8. vietu)
plkst.13.20 Husqvarna - Jadberg (Superlīga, cīņa par 1.-4. vietu)
plkst.14.20 Remus - Medical Group DENS (Superlīga, cīņa par 1.-4. vietu)
plkst.15.40 Morgs - Piramīda (Izaicinājuma līga, cīņa par 3. vietu)
plkst.16.40 VBFK - Aizkraukle (Izaicinājuma līga, fināls).

(Visas spēles notiek LSPA, Brīvības gatvē 333)

Informāciju sagatavoja:
LAFB preses dienests

     [+] [-]

, 2008-04-18 09:25, pirms 16 gadiem
Husqvarna -uzvara!!! ;-)

  -2 [+] [-]

, 2008-04-18 09:44, pirms 16 gadiem
Vienozīmīgi - REMUS uzvarēs!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-18 09:56, pirms 16 gadiem
man kkaa vairaak interesee tieshi Izaicinaajuma liigas finaals kaa nekaa abas finaala komandas ir no vienas apakshgrupas

  +2 [+] [-]

, 2008-04-19 17:17, pirms 16 gadiem
Ha
HQ panjem, bet Remus atpuushas ar bronzas godalgaam ...

     [+] [-]

, 2008-04-28 08:47, pirms 16 gadiem
Varējāt jau tomēr pastāstīt kā tas viss noslēdzās!