Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Vai "Stinger" beidzot atgūsies?

Andrejs Siliņš

Vai "Stinger" beidzot atgūsies?
Stinger basketbolisti
Svens Niedrītis un Viesturs Obersts
Foto: MBL preses dienests

Mateja Basketbola līgā (MBL) nedēļas nogalē norisināsies divas spēles. Pirmajā no tām laukumā dosies ARX un "Barons" basketbolisti, bet otrajā spēkus samēros "Bulls" un "Stinger" vienības.

ARX pēc Jaunā gada nav spējuši demonstrēt sezonas pirmajā pusē sev ierasto rezultatīvo sniegumu, tomēr izdevies tikt pie vienas uzvaras divās spēlēs. Tikmēr "Barons" vienība beidzot ieguvusi jaunu elpu, izcīnot divas uzvaras pēc kārtas, un pretēji ARX demonstrējot tieši ļoti rezultatīvu spēli. Turnīra tabulā izdevies pacelties un nu jau komanda var droši cīnīties par vietu labāko trijniekā.

Otrā spēlē laukumā dosies čempionvienība "Bulls", kas gadu uzsākusi ar divām uzvarām - visupirms izdevies revanšēties ARX par zaudējumu pirmajā aplī un pēcāk pieveikta arī "No Fear" vienība. Tikmēr "Stinger" uzvaras garšu nav baudījuši jau kopš 22. novembra. Šajā laikā piedzīvoti četri zaudējumi, un komanda noteikti ir izsalkusi pēc uzvarām.

MBL regulārā sezona

31. janvāris

LaiksSpēle
16:45ARX - Barons
18:15Stinger - Bulls

MBL spēles norisinās Mežaparkā LU sporta kompleksa basketbola zālē, pateicoties SK "Barons".

Informāciju sagatavoja
MBL preses dienests