Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Pie uzvarām tiek "Baltic Media" un CSKĀ

Pie uzvarām tiek "Baltic Media" un CSKĀ
Foto: Uldis Krauze

23.decembra spēlēs Neatkarīgajā Basketbola Draugu Līgā(NBDL) pie uzvarām tika jau rūdītie "Baltic Media" uzvarot "MadDogs" un pastarīšu cīņā pārāki izrādījās CSKĀ spēlētāji.

23.decembrī Iļģuciema vidusskolā tikās "MadDogs" un "Baltic Media" komandas. Lai gan pirmo grozu šajā spēlē guva "MadDogs" spēlētājs Rihards Polis, tomēr jau no paša sākuma spēles iniciatīvu pārņēma "Baltic Media", kuriem izdevās seši bezatbildes uzbrukumi. Pirmo ceturtdaļu "Baltic Media" komanda noslēdza ar sev vēlamu rezultātu - 15:6. Arī otrā ceturtdaļa risinājās pēc līdzīga scenārija. Cīņā par bumbām zem groziem dominēja "Baltic Media" spēlētāji. Patiesībā galvenais "MadDogs" klupšanas akmenis arī ir centra spēlētāju trūkums, līdz ar to arī zaudētās bumbas cīņā zem groziem.Jāpiezīmē ka otrajā ceturtdaļā tehnisko piezīmi izpelnījās Rūdolfs Kurgēns. Pēc puslaika "Baltic Media" bija pārliecinošā vadībā(31:12).
Lai gan trešajā ceturtdaļā pati spēle laukumā izskatījās līdzīga, tomēr "MadDogs" spēlētāju raidītās bumbas spītīgi negribēja krist grozā, tādejādi ļaujot "Baltic Media" vēl vairāk palielināt savu rezultāta pārsvaru(51:14). Spēles pēdējā ceturtdaļā gan spēle izlīdzinājās un arī "MadDogs" komanda sāka rezultatīvi noslēgt savas komandas uzbrukumus, tomēr kopējo rezultātu tas daudz nemainīja un spēle noslēdzās ar 68:31 par labu "Baltic Media" komandai.

Rezultatīvākais spēlētājs "MadDogs" rindās bija Mārtiņš Mareinis ar 9 punktiem, Rihards Polis guva 8, bet Mārtiņš Škapars pievienoja 7 punktus.

Rezultatīvākais spēlētājs "Baltic Media" komandā un visā spēlē bija Rolands Zarakovskis ar gūtiem 17 punktiem, Pēteris Šiliņš un Kaspars Zverģis pievienoja pa 15 punktiem.

Otrajā spēlē sporta kompleksā "Arkādija" tikās divas NBDL jaunpienācēju komandas CSKĀ un "Riga's Nets". Jau pašā sākumā bija redzams, ka komandas ir līdzīgas gan pēc spēkiem, gan spēles stila. Pēc spēles pirmās ceturtdaļas ar nelielu rezultāta pārsvaru vadībā bija izvirzījusies "CSKĀ" komanda(12:9). Otrajā ceturtdaļā tika gūts identisks punktu skaits, tikai šoreiz jau pārāki bija "Riga's Nets" spēlētāji un pirmais puslaiks tika pabeigts ar neizšķirtu(21:21).
Trešajā ceturtdaļā nedaudz pārāka bija "Riga's Nets" komanda, kurai izdevās veiksmīgāki uzbrukumi un likumsakarīgs trešās ceturtdaļas noslēgums, esot vadībā ar 3 punktu pārsvaru(34:31). Bet spēles ceturtajā, izšķirošajā ceturtdaļā labāk spēlei spēja koncentrēties "CSKĀ", kuriem izdevās nedaudz lauzt spēles gaitu un spēles izskaņā izcīnīt uzvaru ar - 47:43.

Rezultatīvākie spēlētājs "CSKĀ" rindās bija Raitis Grintāls un Gints Murziņš ar 9 punktiem. Raivis Viduskalns guva 8, bet Matīss Kodols pievienoja 7 punktus.

Rezultatīvākais spēlētājs "Riga's Nets" komandā un arī visā spēlē bija Jānis Slišāns ar gūtiem 13 punktiem, Jānis Zicāns guva 11, bet Kārlis Zīlmanis pievienoja 10 punktus.

NBDL regulārā sezona

SpēleRezultāts
MadDogs - Baltic Media31:68
CSKĀ - Riga's Nets47:43

Izmantotie resursi:
jbdl.webs.com

     [+] [-]

, 2009-03-05 13:30, pirms 15 gadiem
yeee