Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

ARX uzvar regulārajā sezonā

Andrejs Siliņš

ARX uzvar regulārajā sezonā
ARX komanda
Foto: MBL preses dienests

Par Mateja Basketbola līgas (MBL) 2008./2009. gada regulārās sezonas uzvarētājiem kļuvuši ARX basketbolisti, pateicoties aizvadītajā nedēļas nogalē izcīnītajai uzvarai pār "Stinger" ar rezultātu 59:52. Tikmēr "Stinger" vairs nevar tikt augstāk par ceturto pozīciju.

Spēli nedaudz veiksmīgāk iesāka "Stinger", taču līdz pirmā puslaika izskaņai ARX izdevās rezultātu izlīdzināt (23:23). Otrā puslaika sākumā "Stinger" atkal bija veiksmīgāki un iekrāja pāris punktu pārsvaru, taču pēdējās astoņās mača minūtēs kopējiem spēkiem ARX lauza spēli un aizveda to līdz sev veiksmīgam iznākumam - 59:52.

Lai arī palikusi vēl viena spēļu kārta, ARX vairs nav notverams nevienam no pretiniekiem - regulārajā sezonā izcīnīta pirmā vieta, kas garantē vietu "Final 4" (tāpat kā otrā vieta regulārajā sezonā). Uzvarā labākais ARX komandā bija Ojārs Siliņš, kurš iemeta 20 punktus, bet Artūrs Kramiņš pievienoja 15. Zaudētājiem ar 23 punktiem rezultatīvākais bija Svens Niedrītis.

Otrā dienas mačā "No Fear" tikās ar novājinātā sastāvā spēlējošo "Barons". Lai arī rezultāts ilgu laiku auga līdzīgi (puslaikā 36:36), pirmajās astoņās otrā puslaika minūtēs veiktais izrāviens palīdzēja "No Fear" tikt pie panākuma - 64:60. Rezultatīvākais uzvarētājiem Pēteris Lunts ar 19 punktiem, bet zaudētājiem 30 iemeta Kaspars Ceļmalnieks.

Līdz ar to "No Fear" pabeiguši regulāro sezonu un šobrīd ieņem trešo pozīciju. Tikmēr "Stinger" vairs nav iespēju pacelties augstāk par ceturto vietu. Ja "Stinger" uzveic "Barons" komandu pēdējā spēļu kārtā nākamsestdien, trim komandām (šīm abām un "No Fear") būs vienāda bilance - septiņas uzvaras un astoņi zaudējumi. Savstarpējās spēlēs labāk veicies "No Fear" (2:1 gan pret "Barons", gan "Stinger") un trešā vieta tiks saglabāta. Ceturtie tādā gadījumā būs "Stinger" un piektie "Barons". Ja uzvaru pret "Stinger" izcīnīs "Barons", "Stinger" ar bilanci 6:9 būs piektie, "No Fear" ar 7:8 ceturtie, bet "Barons" ar 8:7 - trešie.

Ceturtdaļfinālā trešā vieta spēlēs ar sesto un ceturtā ar piekto. Ceturtdaļfināla uzvarētāji, kas tiks tālāk uz "Final 4", noskaidrosies divu spēļu summā.

MBL regulārā sezona

SpēleRezultāts
Stinger - ARX52:59
No Fear - Barons64:60

Informāciju sagatavoja
MBL preses dienests

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-03-26 20:04, pirms 15 gadiem
garšo shARX bet kopeet negribās