Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

"Hornets" debitē ar zaudējumu

Andrejs Siliņš

"Hornets" debitē ar zaudējumu
Edgars Antonevičs
Foto: MBL preses dienests

Cēsu "Hornets" basketbolisti ar zaudējumu saspringtā galotnē debitējuši Mateja Basketbola līgā (MBL), aizvadītajā sestdienā piekāpjoties "Barons" vienībai ar rezultātu 54:55. Tikmēr otro neveiksmi pēc kārtas piedzīvojuši "No Fear", kas ar 48:76 atzina "Spartans" pārākumu.

Saspringta un sāpīga debija

Sestdien pirmo maču MBL vēsturē aizvadīja komanda, kas nepārstāv Rīgu - Cēsu "Hornets". "Baroni" debitantiem mača sākumā sagādāja aukstu dušu, pirmajā ceturtdaļā pilnībā dominējot (21:7). Acīmredzot, veiksmīgais sākums iemidzināja "baronus", un cēsnieki līdz puslaika pārtraukumam ne tikai atguvās, bet arī pārņēma vadību - 31:29. Trešajā ceturtdaļā ritēja līdzīga cīņa ar nelielu "Barons" pārsvaru, kas beigās izrādījās izšķirošs - 55:54.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Mārtiņš Ikaunieks, kurš sameta 19 punktus, kā arī pārtvēra piecas pretinieku bumbas un izcīnīja četras atlēkušās bumbas. Kaspars Ceļmalnieks uzvarā pievienoja 17 punktus, piecas atlēkušās bumbas un četras pārtvertas bumbas. Zaudētājiem Gusts Ādamsons iemeta 16 punktus un izcīnīja septiņas bumbas.

"Spartans" sāk pārliecinoši

"Spartans" (bij. "Bulls") sezonu sestdien sāka pārliecinoši - pirmajā ceturtdaļā 21:7, bet pirmajā puslaikā samesti jau 42 punkti. Īsais soliņš "No Fear" neļāva pacīnīties arī mača turpinājumā, un "Spartans" izcīnīja drošu uzvaru - 76:48. Rezultatīvākais uzvarētājiem bija MBL debitants Gatis Upesleja, kuram 18 punkti, kā arī deviņas atlēkušās bumbas. Edgars Antonevičs pievienoja 15 punktus un desmit bumbas. Savukārt zaudētājiem Kārlis Vīdžups sameta 17 punktus, bet Džo Brūksam 12 punkti un astoņas atlēkušās bumbas.

MBL 17. oktobrī

SpēleRezultāts
Hornets - Barons54:55
Spartans - No Fear76:48

Informāciju sagatavoja
MBL preses dienests