Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Pirmās spēles jaunajā (vecajā) mājvietā

Andrejs Siliņš

Pirmās spēles jaunajā (vecajā) mājvietā
"Bulls"
Foto: MBL preses dienests

Jau ziņojām, ka Mateja Basketbola līgas (MBL) spēles turpmāk risināsies Biznesa augstskolas "Turība" zālē, un pirmās komandas, kas iemēģinās jauno mājvietu, būs "Barons" un "Bulls", kā arī "No Fear" un "Amikus".

Šo sestdien spēles sāksies 15:00. Vispirms Amikus tiksies ar Nofear. Izskatās, ka Amikus neko vairs zaudēt nevar un laikam neko arī īsti iegūt nevar, kā tikai uzvaru un pieredzi cīņai play-off. Amikus paliks sestā komanda regulārajā čempionātā, bet komandai vēl ir iespēja gatavoties izslēgšanas spēlēm un pierādīt, ka tā var uzvarēt. Nofear savukār uzvara ir vajadzīga, ja tā grib pacelties uz 3.vietu tabulā un tad iespēja tikties ar teorētiski vājāko komandu - Amikus. Nofear labi nospēlēja pēdējo spēli pret principiālajiem Stinger. Svarīga uzvara, jo bija bažas, ka Nofear neko vairs prātīgu neparādīs šo sezonu.

Otrā spēle būs tik pat principiāla. Bulls cīnās par regulārā sezonas čempiona titulu (kas šogad tiks novērtēts :)) un katra uzvara ir svarīga, jo notiek spraiga cīņa ar ARX. Baroni ir ieskrējušies. Sastāvs ir stabils un labi spēlē. Bulls varētu traucēt tas, ka pārāk švaki pašlaik ir ar sastāvu. Kādiem trauma, kādi regulāri nepiedalās, tas protams var dārgi maksāt čempioniem. Pirms tam Barons ar Buļļiem ir tikušies divas reizes un abas reizes Buļļi ir bijuši pārāki. Kā būs šo sestdien? To redzēsim.

MBL regulārā sezona

LaiksSpēle
15:00Barons - Bulls
16:30Nofear - Amikus