Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

"No Fear" kapteinis nebīstas ambīciju

Andrejs Siliņš

"No Fear" kapteinis nebīstas ambīciju
Didzis Grasbergs

Didzis Grasbergs ir jauns uzņēmējs, Mateja draudzes loceklis un "No Fear" komandas kapteinis. Pirms trim gadiem viņš būtu skaļi smējies, ja kāds teiktu, ka viņš sauks sevi par kristieti un spēlēs Mateja Basketbola līgā (MBL).

Kādi ir komandas sezonas mērķi vai nepieciešamās izmaiņas?
- Ļoti grūti pateikt, kamēr nav pilnīgs komandas sastāvs. Vakar (10.10.09.) mums bija pirmā spēle pret Amikus – otrajā ceturtdaļā bijām ar desmit punktiem vadībā, zaudējām visu spēli mīnus 21. Komanda vēl nav saspēlējusies. Bet ambīcijas, kā vienmēr, ļoti lielas. Kā saka slavenais teiciens: slikts kareivis ir tas, kurš negrib būt par ģenerāli. Jātiek play-offos, tad lūkosim tālāk. Iespējas ir, taču jautājums ir par to, kā mēs kā komanda savāksimies. Tiklīdz mēs savācamies, viss ir kārtībā, ko varam redzēt arī vakardienas spēlē.

NoFear joprojām ir arī treneris, vai ne?
Jā, mūsu treneris joprojām ir formā. Uz spēlēm gan viņš nenāks, jo trenē vēl pāris komandas un netiek, taču sadarbība ar viņu turpinās.

Kāda ir Tava ikdiena un tuvākie plāni?
- Esmu uzņēmējs, darbojamies dažādās jomās. Tā ir inventāra noma: lielās, angārveidīgās teltis, galdi, krēsli, sildītāji. Otrs ir uzkopšanas bizness – biroja, telpu, teritoriju uzkopšana. Tad seko automašīnu tirdzniecība. Pirms diviem gadiem vedām uz Latviju, tagad pārdodam un vedam prom. Redz, tepat mūsu Rihards dodās uz Angliju strādāt, uz laiku mūs atstājot, bet paliekot komandā. Viss notiek atkarībā no apkārt notiekošā. Nekur aktīvi prom neraujos, bet laiks rādīs. Cik ilgi varēšu, tikmēr būšu MBL.

Plašāka intervija ar Didzi šeit: sports.matejs.lv: Mateja Basketbola Līga