Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

"Stinger" pārtrauc zaudējumu sēriju

Andrejs Siliņš

"Stinger" pārtrauc zaudējumu sēriju
Lorands Lapāns uzbrukumā
Foto: MBL preses dienests

Lieliskā veidā zaudējumu sēriju Mateja Basketbola līgas (MBL) regulārajā sezonā pārtraukusi "Stinger" vienība, kas sestdienas vakarā ar rezultātu 69:63 apspēlēja čempionvienību "Bulls", sagādājot tai otro zaudējumu sezonā.

Jau ziņojām, ka "Stinger" nebija izcīnījuši uzvaru kopš 22. novembra un zaudējumi bija piedzīvoti piecos mačos pēc kārtas. Sestdien neveiksmju sērija pārtrūka. Spēle visās tās garumā bija līdzīga, un izšķiroša izrādījās pēdējā ceturtdaļa, kad "buļļiem" laukumu piecu personisko piezīmju dēļ nācās pamest diviem no pamatsastāva spēlētājiem - Edgaram Antonevičam un Rihardam Jakovelam.

Spēles beigu rezultāts 69:63. Uzvarētāju labā labu individuālo sniegumu nodemonstrēja Lorands Lapāns, kurš guva 22 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, savukārt Svenam Niedrītim 38 punkti, piecas pārtvertas bumbas un trīs atlēkušās bumbas. Līdz ar to gandrīz skaidrs, ka tieši Niedrītis iegūs nedēļas vērtīgākā spēlētāja atzinību.

MBL regulārā sezona

7. februāris

SpēleRezultāts
Stinger - Bulls69:63

Informāciju sagatavoja
MBL preses dienests

     [+] [-]

, 2009-02-07 23:28, pirms 15 gadiem
Svens šodien normāli izārdīja aizsradzību....

     [+] [-]

, 2009-02-08 10:11, pirms 15 gadiem
Svens ir "Bullis"?

     [+] [-]

, 2009-02-08 15:51, pirms 15 gadiem
Tinkijs Vinkijs rakstīja: Svens ir "Bullis"?
Palasi tak tekstu. Ja nu tiesaam nesaproti pateiksu prieksaa,vins ir Stinger komandaa.