Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Pirmās spēles Jaunajā gadā

Pirmās spēles Jaunajā gadā
Barons
Foto: sports.matejs.lv

Mateja Basketbola līgā (MBL) šajā sestdienā tiks aizvadītas pirmās 2009. gada spēles. Laukumā dosies ARX pret "Bulls" un "Barons" pret "Amikus". Sviedri laukumā līs jau no pulksten 17:00.

Pirmajā spēlē spēkus samēros ARX un "buļļi". Cīņa solās būt ļoti spraiga, jo laukumā dosies 1. un 2. vietas komandas, kam ir arī vienāds punktu skaits, taču, pateicoties savstarpējā spēlē izcīnītai uzvarai, līderi ir "arxieši". Pēdējo spēli ARX aizvadīja pret "No Fear" komandu, kurā guva uzvaru ar 72:66.. Savukārt "Bulls" spēlētāji pārspēja "Barons" komandu ar 57:40. Kurai komandai izdosies turpināt uzvaru sēriju? To varēsiet uzzināt Mežaparkā LU sporta kompleksa basketbola zālē plkst. 17:00.

Pēc tam būs iespēja vērot turnīra priekšpēdējās un pēdējas vietas īpašnieces "Barons" un "Amikus" komandas. "Barons" spēlētāji pagājušajā spēlē cieta sakāvi cīņā ar "buļļiem" 40:57. Toties "amikusieši", pēdējā spēlē tiekoties ar "Stinger" vienību, izdevās izcīnīt pirmo uzvaru šajā sezonā. Spēle solās būt visnotaļ interesanta. Vai "Amikus" tiks pie otrā panākuma? To varēsiet vērot Mežaparkā LU sporta kompleksa basketbola zālē pēc pirmās spēles.

MBL spēles norisinās Mežaparkā LU sporta kompleksa basketbola zālē, pateicoties SK "Barons".

MBL spēles 20. decembrī

SpēleLaiks
ARX - Bulls17:00
Barons - Amikus18:30

Rakstu sagatavoja
Vairis Voļatovskis, MBL preses dienests