Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Amatieru līgā volejbolā zināmi finālisti

Jānis Celmiņš

Amatieru līgā volejbolā zināmi finālisti
Mārupes komandas volejbolisti
Foto: Mikus Medzinis, www.jelgavniekiem.lv

Latvijas volejbola čempionātā Amatieru līgā noskaidrojušās abas finālistes. Finālā spēkiem mērosies "Murjāņu Sporta ģimnāzijas" jaunie volejbolisti un pieredzējusī "TSI" komanda.

Amatieru līgas finālā kā pirmie aizvadītās nedēļas nogalē iekļuva pieredzējuši „TSI” komandas volejbolisti, kuri pusfināla sērijā līdz divām uzvarām ar 2:1 guva virsroku pār „Mārupes” komandu. Pirmajā sērijas spēlē Jaunmārupē spraigā cīņā uzvaru svinēja (3:2) mājinieki un sērijā izvirzījās vadībā ar 1:0. Nākamās divas spēles, kuras „Mārupes” komanda bija spiesta aizvadīt nepilnā sastāvā risinājās „TSI” komandas laukumā. Uzvaras šajās spēlēs (3:0 un 3:0) svinēja „TSI” komanda, kuras sastāvā spēlē arī tāds savulaik pazīstams spēlētājs kā Valts Mihelsons. Tādejādi „TSI” komanda kā pirmā iekļuva līgas finālā, kur pretiniekus viņiem nācās gaidīt līdz pagājušajai otrdienai.

Otrajā no pusfināliem spēkiem mērojās regulārā čempionāta uzvarētāji „Palsams-Kuldīga” volejbolisti un jaunie „Murjāņu Sporta ģimnāzijas” volejbolisti. Lai arī sērijas iznākums dažiem var šķist negaidīts, nekāds lielas pārsteigums tas tomēr nav. Lai nodrošinātu vietu līgas finālā Aigara Birzuļa vadītajai „Murjāņu Sporta ģimnāzijas” komandai pietika vien ar divām spēlēm. Pirmajā spēlē savā laukumā murjāņieši uzvarēja ar 3:2, bet otrajā spēlē Kuldīgā bija pārāki ar 3:1.

Jau šajā nedēļas nogalē sāksies cīņa gan par pirmo, gan trešo vietu. Abas sērijas solās būt ļoti interesantas. Finālā – pieredze pret jaunību, bet cīņā par trešo vietu regulārā čempionāta uzvarētāji pret ambiciozo „Mārupes” komandu.

Tāpat kļuvis zināms, ka par 5. – 6. vietu cīnīsies SK „Aizkraukle” un „Rīgas Volejbola Skola”, bet par 7. – 8. vietu laukumā dosies VK „Ozolnieki” un „RTU - UPS” volejbolisti.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

  -4 [+] [-]

, 2009-03-26 18:28, pirms 15 gadiem
Ambiciozā Mārupe!!!!
Pirmā pusfināla pārī pēc teksta spriežot, principā vajadzēja vinnēt Mārupei, tikai...punkts 1. nebija pilnā sastāvā, punkts 2. Valts Mihelsons!!!

Ai ai ai Jāni Nu ceru, ka bronzu vismaz ambiciozā Mārupe izcīnīs!!!

     [+] [-]

, 2009-03-27 21:49, pirms 15 gadiem
murjaanji - tsi 31.marts 60 videne plk 20.30