Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Klāt "Apkārt Gaiziņam 2009"

Andrejs Siliņš

Visi, kuri draugos ar ziemu un slēpošanu, aicināti 1. februārī uz tautas slēpojumu "Apkārt Gaiziņam". Slēpojuma distanču garumi no četriem līdz 16 km atkarībā no vecuma grupas. Dalībnieku vecuma grupas sākot no septiņu gadu bērniem līdz neierobežotam vecumam.

Iepriekšēja online reģistrācija līdz 31. janvārim plkst. 15:00 SBK „Cēsis” mājas lapā: rollertour.lv. Tur arī atrodams sacensību nolikums un aktuāla informācija par slēpojumu. Lai nebūtu lieki jādrūzmējas slēpojuma trasē, tad iepriekšējā reģistrācija tiek slēgta pēc 400 reģistrētajiem dalībniekiem. Nenokavējiet.

Šogad Latvijas Gaiziņā dabīgā vieta sega vietām sasniedz pat 30cm un nerada šaubas par slēpojuma sarīkošanas iespējām. Slēpojuma starts un finišs – pie Golgāta nogāzes, trase ved pa Gaiziņa kalna piekāji un uzved arī līdz pašai Gaiziņa virsotnei, kur varēs sajust arī Latvijas „kalnu gaisu”. Iepriekšējā gada slēpojumā Apkārt Gaiziņam uzvarēja 15 kārtējais Latvijas čempions distanču slēpošanā Gulbenietis Jānis Paipals (ar rezultātu 44:20,5) aiz sevis atstājot olimpieti Raivi Zīmeli.

Neatkarīgi no tā vai tu esi jauns vai vecs, liess vai trekns, stiprs vai švaks, profesors vai prokurors un ja tev patīk aktīva atpūta svaigā gaisā, tad esi aicināts 1. februāri uz tautas slēpojumu “Apkārt Gaiziņam 2009”.

Slēpojumu organizē slēpošanas-biatlona klubs „Cēsis”.
Balvas no „Sportland” un „Rossignol”
Slēpju serviss no „Sportland”
Rezultātu apstrāde no „Cēsu Olimpiskā centra”

     [+] [-]

, 2009-01-22 09:06, pirms 15 gadiem
Būs jāaizkantē. Pasākums labais!

     [+] [-]

, 2009-01-22 09:07, pirms 15 gadiem
Es esmu liesais, protams, treknumiņš arī normas robežās.