Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Rīgas Ģimeņu sporta diena. Atklājiet kustību prieku 23. decembrī

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rīgā Ziemassvētku noskaņās 23. decembrī norisināsies Rīgas ģimeņu sporta dienu, kas ir bezmaksas pasākums un notiks Beach Arena sporta kompleksā Ganību dambī 20A. Visas ģimenes aicinātas piedalīties šajā jautrajā un veselīgajā pasākumā.

Rīgas ģimeņu sporta diena ir veltīta aktīvai atpūtai un veselībai, kur ģimenes varēs kopā un individuāli izmēģināt dažādas sporta aktivitātes , prasmju disciplīnas un konkursus ka arī pievienoties treniņos un sacensībās kādā no daudzajiem sporta veidiem. Pasākuma programmu veido plašs sporta veidu klāsts:

Pludmales volejbols: Izbaudiet smilšu pieskārienu un draudzīgu sacensību gaisotni.

Mamanet: Unikāla volejbola spēles versija, kas ir īpaši populāra starp māmiņām.

Florbols 3x3: Aizraujoša un ātra komandas spēle, kas prasa veiklību un stratēģiju.

Pludmales futbols 3x3: Futbols ar papildu izaicinājumu – spēlējot uz smiltīm.

Badmintons: Ātra un aizraujoša rakešu spēle visai ģimenei.

Tautas bumba: Tradicionāla un jautra spēle, kas piemērota visiem vecumiem.

Ģimenes fitnesa treniņš: Kopīgi vingrojumi un fiziskās sagatavotības uzlabošana.

Pasākums ir brīnišķīga iespēja pavadīt laiku kopā ar ģimeni, iepazīt jaunus sporta veidus un veicināt veselīgu dzīvesveidu.

Par Pasākumu:
Rīgas Ģimeņu Sporta Diena ir daļa no pilsētas iniciatīvas veicināt aktīvu dzīvesveidu un veselību. Pasākums piedāvā dažādas aktivitātes, lai apmierinātu gan sporta entuziastus, gan ikvienu, kurš vēlas pavadīt jautru dienu kopā ar savu ģimeni.

Pasākums tapis sadarbība ar : Rīgas Domes Izglītības , kultūras un sporta departamentu, Rīgas Florbola līgu , Valtera Talantu skolu , Sporta un kultūras telpu ''Ķirzaka'' , Mārtiņa Pļaviņa sporta klubu , Cido , 5 MAsti wake park , Royal Berry , Rīgas badmintona skolu

Papildu Informācija un reģistrācija

Plašāka informācija par pasākumu un reģistrāciju ir pieejama zvanot uz +371 20159107.