Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Aprīļa nogalē – karsējmeiteņu festivāls

Andrejs Siliņš

Aprīļa nogalē – karsējmeiteņu festivāls
Foto: Romualds Vambuts

25. aprīlī sporta klubā "Arkādija" norisināsies Latvijas Karsējmeiteņu Asociācijas (LKMA) rīkotais pirmais "Latvijas Karsējmeiteņu sadraudzības festivāls", kurā piedalīsies dažādas Latvijas karsējmeiteņu komandas bez vecuma ierobežojuma. eSports.lv piedāvās tiešo video translāciju no pasākuma 16:00.

Pasākumu rīko Latvijas Karsējmeiteņu Asociācija ar mērķi apvienot Latvijas karsējmeitenes, popularizēt karsējmeiteņu deju žanru Latvijā un ļaut visām Latvijas karsējmeitenēm tuvāk iepazīt un novērtēt citas komandas. Visas karsējmeiteņu komandas viena pēc otras atrādīs sagatavotos priekšnesumus, kas nedrīkst būt garāki par divām minūtēm.

Festivālā nebūs stingra žūrija, kura vērtētu meitenes ar atzīmēm - tā kā šis ir sadraudzības festivāls, žūrija būs sponsoru pārstāvji, kas apbalvos ar savām balvām to komandu, kura tiem būs patikusi vislabāk. Katrs sponsors izvēlēsies vienu komandu. Video translācijas skatītāji noteiks savu simpātiju balsojumā internetā eSports.lv portālā.

Festivālā piedalīsies arī vairāki viesmākslinieki, bet to visu klātienē iespēja noskatīties būs ikvienam gribētājam. Ieejas maksa pasākumā tikai 100 santīmu jeb viens lats. Sīkāka informācija meklējama lkma.lv vai arī, sūtot elektroniskā pasta vēstules uz info@lkma.lv

Šī būs lieliska iespēja karsējmeitenēm parādīt sevi ne tikai uz vietas esošajiem skatītājiem, žūrijai un dalībniekiem, bet arī plašākai auditorijai, jo pasākumu video tiešraidē translēs Nacionālais sporta portāls eSports.lv Visiem tiešraides vērotājiem būs iespēja balsot par savu simpātiju, un pasākuma noslēgumā eSports.lv pasniegs savu lietotāju balsojuma simpātijas balvu.

Informāciju sagatavoja
Andrejs Siliņš

 +12 [+] [-]

, 2009-04-20 11:35, pirms 15 gadiem
Tur ir jāiet bez ilgas domāšanas

  +2 [+] [-]

, 2009-04-20 12:11, pirms 15 gadiem
vo vo

  +3 [+] [-]

, 2009-04-20 12:18, pirms 15 gadiem
video translācija arī būs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-04-20 13:16, pirms 15 gadiem
ui nu jau kratīs dupsīšus