Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Sestdien Rēzeknē Pierobežu basketbola līgas finālturnīrs

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Sestdien Rēzeknē Pierobežu basketbola līgas finālturnīrs
Iepriekšējās sezonas labākās komandas
Foto: Viktors Sarvuta, Sportacentrs.com

Sestdien un svētdien Rēzeknē norisināsies Latvijas-Lietuvas pierobežu basketbola līgas finālturnīrs, kurā piedalīsies četras vīriešu, kā arī tikpat sieviešu komandu.

Pagājušajā gadā finālturnīrs norisinājās Lietuvas pilsētā Utenā, kur pie dubultuzvaras tika tieši šīs pilsētas komandas. Vīriešu finālā Utenas basketbolisti uzvarēja Rēzekni, bet dāmu finālā Utenas basketbolistes tika galā ar "DU".

Jau tagad skaidrs, ka šogad Utenai pie dubulttriumfa netikt, jo dāmu komanda finālturnīrā netiks pārstāvēta. Tieši ar dāmu spēlēm sestdien startēs kārtējais Pierobežu basketbola līgas finālturnīrs. Par godalgotām vietām cīnīsies Daugavpils ("DU/Swedbank"), Rēzeknes, Jēkabpils, kā arī Rokišķis basketbolistes. Šajā konkurencē izteiktas favorītes būs daugavpilietes. Turnīra uzvarētājs tiks noskaidrots viena apļa turnīrā.

Arī vīriešiem par galveno trofeju cīnīsies četras komandas. Regulārajā čempionātā vietu "Final Four" spēja nodrošināt Daugavpils novads, Rēzekne (Microlines), Rokišķis un Utenas policija. Pusfinālā Daugavpils novads eksaminēs Rokišķi, bet Rēzeknes komanda tiksies ar Utenas basketbolistiem. Pāru uzvarētāji spēlēs lielajā finālā, bet zaudētāji cīnīsies par trešo vietu.

Pierobežu basketbola līgas finālturnīra kalendārs

Sievietes:
17. aprīlī, 18. aprīlī:

LaiksSpēle
11:30Rokišķis - Rēzekne
13:00Daugavpils - Jēkabpils
14:30Jēkabpils - Rokišķis
16:00Daugavpils - Rēzekne
.......
11:00Rēzekne - Jēkabpils
12:30Daugavpils - Rokišķis

Vīrieši:
Pusfināli:

LaiksSpēle
12:00Daugavpils novads - Rokišķis
14:00Rēzekne (Microlines) - Utenos policija

Fināli:

LaiksSpēle
12:00Spēle par 3. vietu
15:00Fināls