Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Aprīļa izskaņā "Karsējmeiteņu sadraudzības festivāls"

Andrejs Siliņš

25. aprīlī sporta klubā "Arkādija" norisināsies Latvijas Karsējmeiteņu Asociācija (LKMA) rīkotais pirmais "Latvijas Karsējmeiteņu sadraudzības festivāls", kurā aicinātas pieteikties visas Latvijas karsējmeiteņu komandas bez vecuma ierobežojuma. eSports.lv piedāvās tiešo translāciju no pasākuma.

Pasākumu rīko Latvijas Karsējmeiteņu Asociācija ar mērķi apvienot Latvijas karsējmeitenes, popularizēt karsējmeiteņu deju žanru Latvijā un ļaut visām Latvijas karsējmeitenēm tuvāk iepazīt un novērtēt citas komandas. Visas karsējmeiteņu komandas viena pēc otras atrādīs sagatavotos priekšnesumus, kas nedrīkst būt garāki par divām minūtēm. Festivālā nebūs stingra žūrija, kura vērtētu meitenes ar atzīmēm - tā kā šis ir sadraudzības festivāls, žūrija būs sponsoru pārstāvji, kas apbalvos ar savām balvām to komandu, kura tiem būs patikusi vislabāk. Katrs sponsors izvēlēsies vienu komandu.

Lai piedalītos festivālā, nepieciešams nosūtīt noteikta parauga pieteikuma anketu uz asociācijas e-pasta adresi: info@lkma.lv līdz 2009. gada 10. aprīlim. Katra karsējmeiteņu komanda var pieteikt vienu vai divus priekšnesumus. Visi festivāla priekšnesumi tiks demonstrēti publiski. Pie atzinības rakstiem par piedalīšanos festivālā tiks katrs dalībnieks.

Festivālā piedalīsies arī vairāki viesmākslinieki, bet to visu klātienē iespēja noskatīties būs ikvienam gribētājam. Ieejas maksa pasākumā tikai 100 santīmu jeb viens lats. Sīkāka informācija meklējama lkma.lv vai arī, sūtot elektroniskā pasta vēstules uz info@lkma.lv

Šī būs lieliska iespēja karsējmeitenēm parādīt sevi ne tikai uz vietas esošajiem skatītājiem, žūrijai un dalībniekiem, bet arī plašākai auditorijai, jo pasākumu tiešraidē translēs lielākais Latvijas sporta medijs eSports.lv Visiem tiešraides vērotājiem būs iespēja balsot par savu simpātiju, lai pasākuma noslēgumā eSports.lv pasniegtu savu lietotāju balsojuma simpātijas balvu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-03-16 12:25, pirms 15 gadiem
nevaru sagaidit vares normali parēkt

  -2 [+] [-]

, 2009-03-16 12:44, pirms 15 gadiem
Galvenais lai aggresive meitenes nesakaujas ar baronesem...

  +3 [+] [-]

, 2009-03-16 12:45, pirms 15 gadiem
priekšnieks rakstīja: nevaru sagaidit vares normali parēkt
kas tad tr tāds rēcams būs?

     [+] [-]

, 2009-03-16 16:35, pirms 15 gadiem
uz so ljoti gribeetu aiziet paskatiities....pamielot aci ar skaistajaam latviesu zeltenem!;D