Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Karsējmeitenes izcīnīs ceļojošo kausu

Andrejs Siliņš

Karsējmeitenes izcīnīs ceļojošo kausu
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

22. augustā 11. novembra krastmalā Rīgas pilsētas svētku ietvaros norisināsies Karsējmeiteņu čempionāts, kurā komandas aicinātas piedalīties cīņā par ceļojošo kausu un labāko Latvijas karsējmeiteņu titulu.

Labākajai karsējmeiteņu komandai būs iespēja dejot Rīgas svētkos uz lielās skatuves starp salūtiem, un tas tiks pārraidīts tiešraidē LNT kanālā. Sacensībām jāsagatavo divas divas minūtes garas dejas, kuras novērtēs profesionāla žūrija! Sacensības notiks uz asfalta, ārā. Būs arī viesmākslinieki un daži pārsteigumi!

Galvenā balva ir ceļojošais kauss un 2009. gada labākās Karsējmeiteņu komandas tituls, kā arī, protams, dažādas balvas no sponsoriem. Dalības maksa šajā pasākumā ir 25 Ls no komandas, Latvijas karsējmeiteņu asociācijas biedriem dalības maksa ir 20 Ls!

Gaidīsim tieši Jūs Pirmajās karsējmeiteņu sacensībās - Rīgas svētkos - 22.augustā.

Sīkāks info lkma.lv

Jautājumus sūtīt uz :info@lkma.lv

  +1 [+] [-]

, 2009-08-13 13:01, pirms 15 gadiem
interesants pasākums...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-13 15:02, pirms 15 gadiem
alchamons rakstīja: diez ir arī kāda puišu karsēju blice?
Atkal gejs!