Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Šonedēļ turpināsies LČ volejbolā Amatieru līgā sievietēm

Jānis Celmiņš

Sestdien un svētdien (14. un 15. martā) tiks aizvadītas Latvijas volejbola čempionāta Amatieru līgā sievietēm otrā sabraukuma spēles. Atšķirībā no pirmā sabraukuma, otrais risināsies divās vietās – Jelgavā un Babītē.

Latvijas volejbola čempionātā Amatieru līgā sievietēm šosezon startē sešas komandas. Pirmo sabraukumu ar četrām uzvarām četrās spēlēs noslēdza SK „Babīte” komanda. Otro vietu pēc pirmā sabraukuma ieņem „RTU” komanda (trīs uzvaras), bet trešās pagaidām ir „LSPA” volejbolistes. Ceturto, piekto un sesto vietu līgas turnīra tabulā šobrīd ieņem attiecīgi „Jēkabpils” SC, „LLU” un „LU” komandas.

Sestdien un svētdien Jelgavā Latvijas Lauksaimniecības Universitātē un Babītē – Babītes sporta klubā tiks izspēlētas otrā sabraukuma 12 spēles. Sešas sestdien un sešas svētdien.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv