Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Aizvadītas kārtējās ZAHL spēles

Zemgales Amatieru hokeja līgā līderos augstākajā līgā izvirzās Karāts un Zemgale un Ledusvīri (Dobele) pirmajā līgā. Pārsteigumus sagādā komandas,kas līdz šim bija bez punktiem.

Aizvadītajās brīvdienās Jelgavas ledushallē tika aizvadītas kārtējās regulārā čempionāta spēles kā augstākajā,tā arī pirmajā līgā.

Augstākajā līgā sīva spēkošanās noritēja starp Zemgales un Pirātu komandām,kurā tikai ar vienu vārtu pārsvaru uzvaru izdevās izcīnīt Zemgales hokejistiem (2:1)Abus vārtus Zemgaliešu labā guva Guntis Pujāts.Savukārt Pirātu labā aizsargs Jānis Šuberts.
Viegli nenācās arī Bauskas hokejistiem,kuri ar rezultātu 3:1 uzvarot Igates/MMM hokejistus,tādējādi izcnīja pirmos punktus šajā čempionātā.Pavisam negaidīti,uzvaru pār Olaines komandu izcīnīja Bokovas hokejisti(2:4),kam arī šie iegūtie punkti čempionātā bija pirmie.Šķiet visnegaidītāko sniegumu parādīja Mītavas hokejisti,kas pilnīgi neko nespēja pretstatīt Karāta ātrajiem,tehniskajiem uzbrukumiem.

Divi neveiksmīgi Mītavas vārtsarga ripas tveršanas mēģinājumi un īpaši rupja kļūda aizsardzībā noveda pie rezultāta 3:0 Karāta labā.Pie šāda rezultāta Mītavieši gan saņēmās un vienus vārtus atguva,bet tas arī bija viss.Acīmredzot psiholoģiski komanda vairs nebija spējīga noskaņoties nopietnai cīņai un rezultātā zaudējums 2:8.Pēc šīm spēlēm līderos atrodas divas komandas Karāts un Zemgale-pa 12 punktiem,trešie ar deviņiem punktiem Mītavas hokejisti.Pārājās komandas visas,kā viena izcīnījušas pa trīs punktiem katra.

Rezultatīvākie :

Kristaps Zuševics (Karāts) 11 (6+5)
Helmuts Dežurovs (Karāts) 8 (2+6)
Kalvis Olte (Karāts) 7 (4+3)
Arnis Vējš (Karāts) 7 (2+5)
Maksims Lukjaņecs (Karāts) 6 (3+3)
Nikolajs Siļčonoks (Zemgale) 6 (3+3)
Eduards Diļevka (Mītava) 6 (2+4)
Kaspars Brediks (Karāts) 6 (2+4)
Maksims Bogdanovs (Zemgale) 6 (1+5)
Edgars Gončarovs (Zemgale) 6 (0+6)

Neiztika bez pārsteigumiem arī pirmajā līgā.

EKSKURSIJAS.lv hokejisti nekādas cerības neatstāja SIXSPĀRŅU hokejistiem (4:0),kaut retais pirmsspēles diskusijās varēja paredzēt tieši šādu iznākumu.MMM un STĀJHOKEJA izlases savstarpējā spēlē cīņa bija tik līdzīga,ka likās bez pēcspēles soda metieniem uzvarētājs netiks noskaidrots.Taču STĀJHOKEJA izlases spēlētāji pamanījās divas minūtes pirms spēles beigām izraut uzvaru.Rezultāts 4:3 STĀJHOKEJA izlases labā.

Ne bez problēmām aizritēja LEDUSVĪRU un LICO hokejistu spēle.Tikai spēles beigu posmā LEDUSVĪRI spēja atbildēt uz pirmajā periodā LICO gūtajiem vārtiem un arī izraut uzvaru,tādējādi izcīnot piekto uzvaru piecās spēlēs.
Bez pārsteigumiem aizritēja LIELUPES - AUTONAMA (6:1) un MŪSAS - VIKINGU (4:1)spēles.

Rezultatīvākie:

Viesturs Cimermanis (Ledus Vīri) 18 (9+9)
Ivars Cimermanis (Ledus Vīri) 11 (5+6)
Uldis Pūpols (Stājhokejs) 11 (5+6)
Jānis Strautnieks (Lielupe) 8 (4+4)
Nikolajs Grebņovs (Stājhokejs) 8 (4+4)
Vjačeslavs Matvejevs (Stājhokejs) 6 (5+1)
Martins Lavrovs (MMM) 6 (4+2)
Jānis Indriksons (Stājhokejs) 6 (3+3)
Jānis Ozollapa (Stājhokejs) 6 (2+4)
Aigars Ābols (MŪSA) 5 (2+3)
Ainārs Klidziņš (Lielupe) 5 (2+3)
Olands Kozulis (MMM) 5 (1+4)
Valerijs Cimermanis (Ledus Vīri) 5 (1+4)
Jānis Vēbers (MMM) 5 (0+5)
Sergejs Jermakovs (Ekskursija.lv) 5 (0+5)

Tagad čempionātā iestājas divu nedēļu pārtraukums.
Spēles atsāksies 22 novembrī.

     [+] [-]

, 2008-11-12 08:49, pirms 16 gadiem
ZEMGALE rullē.
Jūs esat malači,supperīga organizācija,kolosāla atmosfēra.Vienkārši prieks piedalīties šādā turnīrā.