Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Amatieru līgā volejbolā sāksies pusfināli

Jānis Celmiņš

Amatieru līgā volejbolā sāksies pusfināli
Uzbrukumā VK "Ozolnieki" spēlētājs Arnis Sinkevičs
Foto: www.jelgavniekiem.lv

Latvijas volejbola čempionāta amatieru līgā pilnā sparā rit "play-off" cīņas. Šobrīd zināmas jau trīs no četrām komandām, kas iekļuvušas pusfinālos. Jau ceturtdien "Mārupes" komanda pusfinālā spēlēs ar "TSI" volejbolistiem, bet līgas regulārā čempionāta uzvarētāji "Palsams-Kuldīga" gaida pāra VK "Ozolnieki" un "MSĢ" uzvarētājus.

Jau ziņojām, ka pēc regulārā čempionāta spēlēm noskaidrojušies četri 1/4 finālu pāri. Nu šīs kārtas spēles jau gandrīz izspēlētas un noskaidrotas trīs no četrām komandām, kas iekļuvušas pusfinālos.

1/2 finālā nosacīti vieglāk iekļuva „Mārupes” komandas volejbolisti, kuri sērijā līdz divām uzvarām neatstāja ne mazākās cerības „RTU-UPS” komandai – abās spēlēs uzvarēts ar 3:0. Abās pārējās 1/4 finālu sērijās, kuras jau beigušās, lai noskaidrotu pusfinālistus bija nepieciešamas trīs spēles. „Palsams-Kuldīga” sērijas pirmajā spēlē cieta zaudējumu pret „Rīgas Volejbola Skolas” komandu, bet spēja atspēlēties un pilnībā izmantojot sava laukuma priekšrocības sēriju noslēdza ar 2:1. Vēl spraigāka cīņa risinājās SK „Aizkraukle” un „TSI” duelī, kur kopumā tika izspēlēti 15 (!) seti. Nedaudz pārāki (sērijā 2:1) šajā duelī bija „TSI” volejbolisti un nodrošināja vietu līgas pusfinālā. Pēdējais pusfinālists tiks noskaidrots ceturtdien, kad 1/4 fināla sērijas trešo spēli Ozolniekos izspēlēs VK „Ozolnieki” un Aigara Birzuļa vadītā „MSĢ” komanda.

Jau ceturtdien Jaunmārupes sākumskolas sporta zālē tiks aizvadīta pirmā pusfināla spēle, kurā „Mārupes” komanda tiksies ar pieredzējušajiem „TSI” volejbolistiem, bet sestdien „TSI” laukumā abas komandas tiksies atkārtoti. Finālā iekļūs komanda, kura pirmā izcīnīs divas uzvaras.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-03-11 01:36, pirms 15 gadiem
Mārupe ir ļoti runīga komanda!

  -1 [+] [-]

, 2009-03-11 09:27, pirms 15 gadiem
Mārupes komandā ir labākais cēlājs!

     [+] [-]

, 2009-03-11 09:35, pirms 15 gadiem
Soleo rakstīja: Mārupe ir ļoti runīga komanda!
jja?

  +2 [+] [-]

, 2009-03-11 09:42, pirms 15 gadiem
Brex rakstīja: Mārupes komandā ir labākais cēlājs!
Mārupes komandai ir SMAGĀKAIS cēlājs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-11 17:36, pirms 15 gadiem
Jānis Celmiņš rakstīja: jja?
aha, ar ļoti runīgu cēlāju!