Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Noticis 1. Latvijas kausa posms radio vadāmiem modeļiem

3. maijā, kad pūta lēns dienvidrietumu vējš un gaisa temperatūra svārstijās no 15° līdz 25°, notika pirmās šīs sezonās Offroad (Bezceļa) Radio Vadāmo modeļu (R.V.M.) sacensības.

Neskatoties uz iepriekšējā vakara Latvijas Hokejistu izlases lielisko uzvaru 7-1 pār Franciju 8.00 no rīta trasē jau varēja manīt 38 amatierus, kuri bija gatavi uzsākt cīņu 3 modeļu klasēs (1/8 bagiji, 1/8 Open un 1/5 Open) par uzvaru Kangarnieki / Būvniecības ABC posmā. Visas dienas laikā lielisku atbalstu un uzmundrinājumu Amatieriem sniedza daudzie līdzjutēji.

Pēc pirmajiem kvalifikāciju braucieniem, bija redzams, ka šīs dienas finālu braucienos būs ļoti sīvas cīņas.

1/8 Open finālbraucienā uz starta izgāja 10 braucēji. Finiša līniju pēc 30 minūtēm 1. sasniedza Jānis Ankravs (MUGEN MBX5.5T / Ninja Motors) kurš šajā laikā spēja nobraukt 46 apļus, 2. pozīciju sasniedza Raimonds Vilnis (OCM Tragijs / Nezināms Motors) kurš uzvarētājam zaudēja 3 apļus, bet 3. vietu ieguva Jevgēnijs Kuhalskis (CEN Tragijs / Nezināms Motors) atpaliekot no Raimonda 2 apļus.

Viena no spraigākajām cīņām trasē notikās kad tika dots starts 1/5 Open klases finālistiem. Uz starta izgāja 8 braucēji (no kuriem viens modelis bija pilnpiedziņas, bet 7 modeļi bija ar aizmugures piedziņu). Finiša līniju pēc 30 minūšu putekļaina pārbaudījuma 1. sasniedza Agris Caune (MCD Race Runner / Zenoah 26cc Motors) 2. vietu atpaliekot par nieka 10 sekundēm sasniedza Kristaps Ābols (BAJA 5b SS/ CY 26 ccm motors) 3. vietu ieguva Žanis Helmūts (BAJA 5b SS/ CY 26 ccm motors) kurš līderiem zaudēja tikai vienu apli.

1/8 Bagijos finālbraucienā uz starta izgāja 12 braucēju. Finiša līniju pēc 30 minūšu saspringtas cīņas ar konkurentiem 1. sasniedza Dainis Bairs (Mugen MBX6 / Nezināms Motors), 2. pozīciju sasniedza Vidmunds Bambāns (Kyosho MP777 Bagijs / Sirio Motors) kurš uzvarētājam zaudēja 4 apļus, bet 3. vietu ieguva Uģis Tinte (OCM Bagijs / OPS Motors) atpaliekot no Vidmunda par 1 apli. Savukārt 4.vietas ieguvejs Jurijs Šteinmans, lielāko daļu brauciena bija vadībā, ar pāris sekunžu starpību priekšā Dainim, bet diemžēl tehnika pievīla, kā rezultātā, ceturtā vieta.


, 2009-05-07 22:00, pirms 15 gadiem
Paldies Esportam par rakstu.

Info par Radio Vadāmiem Modeļiem - rcinfo.lv

Forums par Radio Vadāmiem Modeļiem - rtpower.eu: RTPower forums - Saturs
';
Foto: Mareks Gaļinovskis (FotoManLV)

Noderīgi ieteikumi un iedvesmas deva tiem, kuri sporto

Tu ikdienā aktīvi sporto vai grasies sākt to darīt? Tad esi īstajā vietā! Šeit esam apkopojuši gan noderīgus rakstus par veselību, ekipējumu, uzturu, gan arī saturu, kas varētu Tevi iedvesmot.
No kreisās: Aleksejs Ivaškins un Artjoms Rekuņenko. Foto no sportistu privātā arhīva.

Rekuņenko un Ivaškinam panākumi prestižajā "Spartan race" šķēršļu skrējienā

Ar panākumiem, izcīnot uzvaras un citas godalgas vecuma grupās, no Lielbritānijā notikušā prestižā “Spartan race” šķēršļu skrējiena atgriezušies Latvijas vadošie šī sporta veida pārstāvji Artjoms Rekuņenko un Aleksejs Ivaškins.
Ukraiņu skrējiena dalībnieki kopā ar organizatoru Jāni Avotiņu (otrais no kreisās). Foto: "Patria race".

Ar jauniem uzvarētājiem un ukraiņu skrējienu aizvadīts "Patria race" 2. posms Ozolniekos

Svētdien, 12. maijā, Ozolniekos ar vairāk nekā 200 dalībniekiem no Latvijas un Lietuvas dažādās distancēs tika aizvadīts populārā šķēršļu skrējiena “Patria race” šīs sezonas otrais posms, par uzvarētājiem kļūstot Andim Saknem un lietuvietei Diānai Verikaitei, bet otrās vietas ieguvējai Kristīnei Vāverei esot labākajai Latvijas sieviešu vidū.