Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Noskaidroti Valmieras pilsētas svētku pludmales volejbola kausa uzvarētāji

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Noskaidroti Valmieras pilsētas svētku pludmales volejbola kausa uzvarētāji
Uzvarētāji vīriešu konkurencē.

Sestdien, 4. jūlijā, Daliņa pludmalē, visas dienas garumā, norisinājās Valmieras pilsētas svētku pludmales volejbola kausa izcīņa.
Sacensībās piedalījās 40 vīriešu komandas, 12 sieviešu un 5 senjoru komandas.

Vīriešu komandu sīvā konkurencē 1. vietu ieguva komanda ar nosaukumu „Bluķis”( Mārtiņš Pavlovskis un Raivis Kābelis) aiz sevis 2. vietā atstājot komandu „Pāris” (Artūrs Plūme un Toms Benjavs), bet 3. vietā ierindojās komanda „Preiļu cerība” (Edgars Priede un Mārtiņš Eglītis).

Sieviešu konkurencē līderpozīcijās izvirzījās komanda „Par Latviju” ( Justīne Zirne un Elīna Marozova), 2. vietā komanda „Jogurts” (Aleksandra Tihovska un Ance Auziņa), bet 3. vietā palika komanda ar nosaukumu „Pikantās” (Ilze Ķīse un Kristīne Mūrniece).

Savukārt senjoru komandu konkurencē 1. vietu ieguva „ Serve” (Vitālijs Platais, Gunārs Mačeks, Jānis Klaušs), 2. vietā atstājot komandu „Madona” ( Vilnis Ladiga, Jānis Sudars, Jānis Feodorovs), bet 3. vietā palika „Valmieras ūdens” (Aldis Ķīsis, Uldis Toms un Elmārs Ķurēns).

Kā jau iepriekš tika ziņots, lai popularizētu pludmales volejbolu kā veselīga dzīves veida uzturēšanas un brīvā laika pavadīšanas nodarbi, Valmieras pilsētas svētku ietvaros tika organizēts Valmieras pilsētas svētku pludmales volejbola kauss 2009.

Jāpiebilst, ka šāda veida pludmales volejbola turnīrs Valmierā norisinās jau trešo gadu un pirmo gadu tika iekļauts kā viens no izklaides un aktīvās atpūtas pasākumiem Valmieras pilsētas svētku ietvaros.

Informāciju sagatavoja:
Volejbola turnīra koordinators
Edgars Priede