Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Trešais posms ātrumkāpšanā noslēdzies

Andrejs Siliņš

Trešais posms ātrumkāpšanā noslēdzies
Foto: climbing.apollo.lv

Vakar Sporta hallē "Pārventa" veiksmīgi noslēdzās Ventspils atklātās sacensības ātrumkāpšanā. Šā posma, kas nu jau bija trešais pēc kārtas, dalībnieku skaits bija nedaudz mazāks kā citas reizes, jo ziemas vīruss bija paretinājis dalībnieku rindas. Neskatoties uz to, visi sportisti cīnījās līdz galam un arī šoreiz uzrādīja labus rezultātus.

Nopietnākā cīņa izvērsās puišu grupā, kur pirmo vietu no pēdējās šķīra tikai dažas sekundes desmitdaļas. Nu jau nemainīgi līdz finālam tika un par posma uzvarētāja titulu cīnījās Marks Ogloblins un Jevgēņijs Dasko. Finālsacensības bija saspringtas, taču Marka otrajā kāpienā rupji pieļautā kļūda maksāja viņam ar gandrīz droši garantētās uzvaras zaudējumu un par 3.posma uzvarētāju kļuva Jevgēņis Dasko.

Ventspils atklāto sacensību ātrumkāpšanas trešajā posmā piedalījās arī Latvijas labākā kāpēja Elza Kalniņa. Startējot puišu grupā, viņai šoreiz gan izdevās izcīnīt tikai 4. vietu. Ātrumkāpšanas sacensību rezultāti pieejama mājas lapā cityclimbers.lv Nākamais Ventspils atklāto kāpšanas sacensību posms Sporta hallē „Pārventa” notiks jau 19. martā.

Informāciju sagatavoja
SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils""
Sporta un mārketinga daļa