Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

DAL: "Corporate Solutions" basketbolisti revanšējas "Lapmežciemam"

Renārs Buivids
Renārs Buivids

DAL: "Corporate Solutions" basketbolisti revanšējas "Lapmežciemam"
"Corporate Solutions" uzvaru Lapmežciemā izcīnīja jaunajās "Colo" formās

Dubultamatieru līgas 35+ grupas čempionvienība "Corporate Solutions" ceturtdien izbraukumā Lapmežciema sporta namā ar 78:62 pārspēja laukuma saimniekus, revanšējoties par neveiksmi pirmā apļa mačā. Rīdziniekiem ar 35 punktiem izcēlās Normunds Feierbergs.

Lai arī Lapmežciema sporta zālē bija laika apstākļiem neatbilstoši karsts, "Corporate Solutions" jeb "Varenie runči" tikai pamazām iespēlējās. Pirmā ceturtdaļa tika uzvarēta ar 16:12, bet otrajā ceturtdaļā pēc Feierberga precīzā metiena rezultāta starpība jau sasniedza 13 punktus - 35:22.

Vēl pēdējā ceturtdaļā pēc Latvijas Basketbola līgas pirmās divīzijas kluba "Jūrmala/Fēnikss" galvenā trenera Egila Kaļvas diviem precīziem pustālajiem metieniem laukuma saimnieki pietuvojās līdz pat 56:62, taču "Varenie runči" atbildēja ar izšķirošo izrāvienu - 9:0. Atlikušajā laikā "Corporate Solutions" pārliecinoši nosargāja pārsvaru - 78:62. Čempioniem šis bija septītais panākums desmit mačos, kas ļauj pārliecinoši ieņemt otro vietu astoņu komandu konkurencē.

"Corporate Solutions" rindās līdzās Feierbergam rezultatīvu sniegumu demonstrēja arī Andrejs Straume, kura rēķinā 13 punkti, bet pa vienu punktu mazāk guva gan Ivars Epners, gan Aigars Ceruss. Pirmo spēli šosezon "Vareno runču" rindās aizvadījušais Andris Vanags izcēlās ar diviem trīspunktniekiem, kā arī ar sekmīgu darbības saspēles organizēšanā.

"Lapmežciema" rindās jau tradicionāli rezultatīvākais bija Atis Niedra - 24 punkti.

"Corporate Solutions" nākamo spēli aizvadīs 8. februārī, kad Rīgā, "Turības" sporta zālē mērosies spēkiem ar "Ex Velvetu".

DAL35+ turnīra tabula.